Αρχική » Grid with Sidebar » Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τον Κ.Σ. Πύλης Τρικάλων

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τον Κ.Σ. Πύλης Τρικάλων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και Α΄ Βοηθειών που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

SVESTONOF

Οι συμμετέχοντες με το πέρας των μαθημάτων έγιναν κάτοχοι βεβαίωσης εκπαίδευσης ΚΑΡΠΑ, με λειτουργία Απινιδωτή (ΑΕΑ) και Α΄ Βοηθειών. Οι βεβαιώσεις θα επιδοθούν στους εκπαιδευομένους εντός μηνός και μόλις παραληφθούν από το σύλλογο  σε ξεχωριστεί τελετή.

Η γνώση και παροχή Α’ Βοηθειών αποτελεί ύψιστο καθήκον και υποχρέωση κάθε ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο και συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας για την συμμετοχή τους, καθώς είναι πλέον σε θέση να διασφαλίσουν το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης ζωής και ακεραιότητας.

Ευχαριστούμε θερμά το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας γι αυτό το ξεχωριστό σεμινάριο προς το Σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε επίσης το Δήμο Πύλης για τη διάθεση της αίθουσας του Πνευματικού κέντρου και την γιατρό και Αντιδήμαρχο υγείας κυρία Χαρά Καλιώρα που ήταν ο διαμεσολαβιτικός κρίκος ανάμεσα στο ΕΚΑΒ και το Σύλλογο μας

Τέλος ευχαριστούμε τους: κύριο Καλόγηρο Μάκη ο οποίος προσέφερε στο κατάστημά του το γεύμα στους προσκεκλημένους του ΕΚΑΒ μετά το πέρας της διάλεξης, τα εμφιαλωμένα νερά προσφορά της καφετέριας του κυρίου Γραδούλα Σπυρίδων, τα αναψυκτικά προσφορά της ποτοποιίας του κυρίου Ιωάννου Νικόλαο, τα εδέσματα προσφορά του κυρίου Τζάνη Νικόλαου και το Ξενοδοχείο <Μουζάκι Παλλάς> για την προσφορά του καφέ και του μηχανήματος παρασκευής του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος          Ο Γεν. Γραμματέας
Αθ.Μανούρας       Χρ. Τεντολούρης


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ