Αρχική » Grid with Sidebar » Σεμινάριο εκπαίδευσης νέων κυνηγών στο Νευροκόπι

Σεμινάριο εκπαίδευσης νέων κυνηγών στο Νευροκόπι

by iHunt
Σεμινάριο εκπαίδευσης νέων κυνηγών στο Νευροκόπι

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης (ΚΟΜΑΘ), σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δράμας, διοργάνωσαν με επιτυχία ένα σεμινάριο για νέους κυνηγούς το Σάββατο 29 και πρακτική εκπαίδευση την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής και Αθλητικής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στο Οχυρό Κάτω Νευροκοπίου στη Δράμα.

SVESTONOF

Η βασική επιδίωξη του σεμιναρίου ήταν να ενημερώσει νέους ανθρώπους για το κυνήγι, ενώ ταυτόχρονα να προάγει τη σωστή και ασφαλή εκπαίδευση των νέων κυνηγών. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και οι συμμετέχοντες αποχώρησαν με νέες γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ε. Γκουντούφας : Προσπάθεια να βγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ρυθμιστική απόφαση θήρας….VIDEO

Το σεμινάριο περιλάμβανε τόσο θεωρητική εκπαίδευση όσο και πρακτική άσκηση. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολύτιμες πληροφορίες από διακεκριμένους εκπαιδευτές. Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοφάνης Καραμπατζάκης, Γενικός Γραμματέας του ΚΣ Δράμας και Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Κάτω Νευροκοπίου, καθώς και ο κ. Χρήστος Καλαϊτζής, Επιστημονικός Συνεργάτης της ΚΟΜΑΘ, μοιράστηκαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τους νέους κυνηγούς.

Τα θέματα του σεμιναρίου αφορούσαν την ενημέρωση για τη λειτουργία των Κυνηγετικών Οργανώσεων, τη νομοθεσία που διέπει το κυνήγι, την παρουσίαση των θηρεύσιμων ειδών καθώς και την ασφαλή χρήση του όπλου.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου έγιναν παρουσιάσεις και σκοπευτικές δοκιμές με θέμα την τουφεκιά στον αγριόχοιρο με μολύβι.

Η ΚΟΜΑΘ, καθώς και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι, Κάτω Νευροκοπίου και Δράμας, ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες και τους εκπαιδευτές και δεσμεύονται για τη συνεχή στήριξη και προώθηση της κυνηγετικής παιδείας στη χώρα μας.

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ