Αρχική » Grid with Sidebar » Σε συνθήκες ενότητας εξελέγη η νέα ηγεσία της Κ.Σ.Ε.

Σε συνθήκες ενότητας εξελέγη η νέα ηγεσία της Κ.Σ.Ε.

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Υπό συνθήκες συσπείρωσης και ενότητας που περιφρουρήθηκαν από όλους τους συμμετέχοντες και χαρακτήριζαν όλες τις ομιλίες και παρεμβάσεις που ακούστηκαν εντός της αίθουσας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος η οποία ανέδειξε και τη νέα ηγεσία της.

SVESTONOF

Ύστερα από μία έντονη και πυκνή σε γεγονότα περίοδο που είχε προηγηθεί, η Γενική Συνέλευση της Κ.Σ.Ε. έδωσε τη δυνατότητα μίας ψύχραιμης αποτίμησης της έως τώρα κατάστασης, και ταυτόχρονα σήμανε την «εκκίνηση» νέων προσπαθειών για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυνηγετική δραστηριότητα στη χώρα μας.

Τόσο οι ομιλίες των στελεχών της απερχόμενης Διοίκησης, όσο και τα όσα ειπώθηκαν από τους εκπρόσωπους των Κυνηγετικών Οργανώσεων όλης της χώρας, είχαν έναν κοινό παρονομαστή: τη δημιουργική σύνθεση προτάσεων και ιδεών, ώστε ο κόσμος των κυνηγών να αντιμετωπίσει ενωμένος και ισχυρός τις προκλήσεις των καιρών μας, αρχής γενομένης από τις διαπραγματεύσεις της νέας ρυθμιστικής.

Μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, η νέα διοίκηση της Κ.Σ.Ε. είναι:

Πρόεδρος: Γιώργος Αραμπατζής.
Αντιπρόεδρος: Ηλίας Γιανναράς
Γενικός Γραμματέας: Νίκος Σταθόπουλος.
Ταμίας: Σπύρος Μπογιάκης
Σύμβουλος: Ιάκωβος Φουστέρης
Μέλη Ελεγκτικής Επιτροπής: Δήμητρα Ζάχου, Δημήτρης Δάλλας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ν. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ