Αρχική » Grid with Sidebar » Σάκης Αρναούτογλου: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την 28η Οκτωβρίου – Πού θα βρέξει…VIDEO

Σάκης Αρναούτογλου: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την 28η Οκτωβρίου – Πού θα βρέξει…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μέχρι και την Τετάρτη (26/10) θα παραμείνει ο… καλοκαιρινός καιρός και σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει από την 28η Οκτωβρίου.

SVESTONOF

Ο υδράργυρος μέχρι και τα μέση της εβδομάδας, λοιπόν, θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα (27 με 28 βαθμούς), ωστόσο από την Παρασκευή και από βορρά προς νότο ο βοριάς θα ρίξει τη θερμοκρασία στους 20 με 21 βαθμούς, επαναφέροντάς την σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Μάλιστα, την Παρασκευή (28η Οκτωβρίου) αναμένονται κάποιες ασθενείς βροχές από τη Θεσσαλονίκη έως και τη Θεσσαλία, ενώ το Σάββατο (29/10) οι κάποιες τοπικές βροχές θα υπάρχουν τις πρωινές ώρες στην ανατολική Στερεά. Ορισμένες μπόρες θα δουν και τα βορειοδυτικά της Κρήτης, αλλά η υπόλοιπη χώρα φαίνεται πως θα αργήσει πολύ ακόμα για να δει κάποιες σημαντικές βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά μοντέλα που παρουσίασε ο Σάκης Αρναούτογλου δεν φαίνεται να υπάρχουν βροχές στην Ελλάδα έως και τις 7 Νοεμβρίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό της Τρίτης

 

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ