Αρχική » Grid with Sidebar » Rapakoulia’s Genesis Spartakos : Ένας γεννημένος κυνηγός….VIDEO

Rapakoulia’s Genesis Spartakos : Ένας γεννημένος κυνηγός….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
O Rapakoulia’s Genesis Spartakos είναι ένα από τα  νέα μεγάλα ταλέντα των αγγλικών σέττερς στην χώρα μας. Γεννημένος τον Μάιο του 2013 ο Rapakoulias Genesis Spartakos παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Derby 2015 και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και την πρώτη ημέρα του derby και έχασε στις λεπτομέρειες τον τίτλο του καλύτερου νεαρού σκύλου για το 2015.
 
Ποιότητα, δύναμη, πάθος, αίσθηση θηράματος, ανοιχτή έρευνα αλλά κυρίως το μυαλό είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του σκύλου τα οποία με τα εκδήλωσε πολύ πρώιμα. Ο σκύλος πριν κατέβει στο derby είχε (όπως και όλα τα σκυλιά που εκτρέφει ο Χρήστος Ραπακούλιας) πολλές κυνηγετικές εξόδους και στους κυνηγότοπους συνηθίζει ο Χρήστος Ραπακούλιας να ξεχωρίζει τα μεγάλα σκυλιά.
 
Το video που ακολουθεί είναι ένα μικρό δείγμα των μεγάλων δυνατοτήτων του Rapakoulias Genesis Spartakos του Θανάση Παπαδόπουλου που είναι και ο ιδιοκτήτης του σκύλου.  
 
Προσέξτε την εξαιρετική κίνηση και τον καλπασμό του Rapakoulia’s Genesis Spartakos καθώς και την εντυπωσιακή προσέγγιση των θηραμάτων και μεγάλη οσφρητική δύναμη που επιδεικνύει. Δείτε το video…
 
 

SVESTONOF

 

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ