Αρχική » Grid with Sidebar » “Αλληλεπίδραση λύκων με κυνηγετικούς σκύλους” τα αμέτρητα λυκοφαγωμένα κυνηγόσκυλα για την Μ.Κ.Ο Καλλιστώ

“Αλληλεπίδραση λύκων με κυνηγετικούς σκύλους” τα αμέτρητα λυκοφαγωμένα κυνηγόσκυλα για την Μ.Κ.Ο Καλλιστώ

by iHunt
"Αλληλεπίδραση λύκων με κυνηγετικούς σκύλους" τα αμέτρητα λυκοφαγωμένα κυνηγόσκυλα για την Μ.Κ.Ο Καλλιστώ

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η ΜΚΟ Εταιρείας Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης μας ενημέρωσε ότι η έτερος ΜΚΟ Καλλιστώ και πιο συγκεκριμένα ο συνεργάτης της Μ.Κ.Ο, βιολόγος κ. Γιώργος Ηλιόπουλος θα πραγματοποιήσει σειρά ενημερωτικών παρουσιάσεων με θέμα “Αλληλεπίδραση λύκων με κυνηγετικούς σκύλους” και ότι αυτές οι παρουσιάσεις θα γίνουν σε συνεργασία με τους κυνηγετικούς συλλόγους Σουφλίου, Κομοτηνής, Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.

SVESTONOF
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Αλεξανδρούπολη: Λύκοι κατασπαράσσουν κυνηγόσκυλα

Βασικά μόνο και μόνο που οι ΜΚΟ όταν αναφέρονται σε κατασπαράξεις κυνηγόσκυλων από λύκους χρησιμοποιούν τον αδόκιμο και παραπλανητικό όρο “Αλληλεπίδραση λύκων με κυνηγόσκυλα” θα έπρεπε να προϊδεάζει τον καθένα μας για το τι είδους ανακρίβειες θα ειπωθούν σε αυτές τις συγκεντρώσεις προκειμένου να γίνει το άσπρο μαύρο και να κουκουλωθεί η αλήθεια !!!

Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στην θέση τους, “Αλληλεπίδραση λύκων με κυνηγόσκυλα” δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση εφόσον ποτέ κανένα κυνηγόσκυλο δεν έχει σκοτώσει λύκο για να “αλληλεπιδράσουν”. Αντιθέτως σε όλες τις περιπτώσεις υπήρξαν φονικές επιθέσεις και όχι αλληλεπιδράσεις, 90% φονικές επιθέσεις από μέρος των λύκων, εκ των οποίων το 42% αφορά σε ολική κατανάλωση των σκυλιών και το 50% σε μερική. Προφανώς οι ΜΚΟ χρησιμοποιούν αυτούς τους παραπλανητικούς όρους και έννοιες για να πλασάρουν στο ευρύ κοινό τις θέσεις τους έτσι ακριβώς όπως επιθυμούν και στην προκειμένη, παραπλανητικά και κυρίως αναίμακτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Δυο λαγόσκυλα θύματα των λύκων στην Κοτρωνιά Σουφλίου

Tα κυνηγόσκυλα μας, αλλά πλέον και τα αδέσποτα, αλλά και τα δεσποζόμενα – μη κυνηγετικά σκυλιά μέσα σε χωριά και πόλεις, βιώνουν την φρικιαστική εμπειρία του να φαγωθούν ζωντανά, επειδή οι Μ.Κ.Ο πλασάρουν στον πολύ και άσχετο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων μπαρούφες περί σπανιότητας, αρμονικής συνύπαρξης με την άγρια ζωή και όταν πρόκειται για κατασπαράξεις σκυλιών χρησιμοποιούν ευρέως, άκρως παραπλανητικούς όρους όπως η περίφημη ” Αλληλεπίδραση μεταξύ των 2 ειδών “. Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Ηλιόπουλο, της Μ.Κ.Ο Καλλιστώ σε μια παλιότερη συζήτηση που είχαμε, οι λύκοι λοιπόν δεν κατασπαράζουν – σακατεύουν – κατακρεουργούν τα σκυλιά μας αλλά αλληλεπιδρούν με αυτά, σύμφωνα πάντα με τον ειδικό της Μ.Κ.Ο Καλλιστώ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Έβρος: Επίθεση αγέλης λύκων παρουσία ανθρώπων… VIDEO

Σε κάθε περίπτωση ο άκρως παραπλανητικός όρος “αλληλεπίδραση” είναι οικτρός και άθλιος ιδίως όταν μιλάμε για εκατοντάδες κομματιασμένα σκυλάκια, δεσποζόμενα και αδέσποτα, κάθε χρόνο παντού πλέον σε όλη την χώρα. “Αλληλεπίδραση” λοιπόν από τις ΜΚΟ για να καλύψουμε αποτελεσματικά την φρικτή θανάτωση, τον τρόμο, τον πόνο, το μακελειό, την φρίκη του να τρώγεσαι ζωντανός, τα αίματα και τα σκορπισμένα στο έδαφος εντόσθια.

"Αλληλεπίδραση λύκων με κυνηγετικούς σκύλους" τα αμέτρητα λυκοφαγωμένα κυνηγόσκυλα για την Μ.Κ.Ο Καλλιστώ

“Αλληλεπίδραση λύκων με κυνηγετικούς σκύλους” τα αμέτρητα λυκοφαγωμένα κυνηγόσκυλα για την Μ.Κ.Ο Καλλιστώ

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ