Αρχική » Grid with Sidebar » Πτολεμαΐδα: Αγνοείται άνδρας στη λίμνη Περδίκκα

Πτολεμαΐδα: Αγνοείται άνδρας στη λίμνη Περδίκκα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με τη συμβολή ανδρών της ΕΜΑΚ, που έφθασαν το πρωί από τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζονται σήμερα (Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022) οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου στη λίμνη του Περδίκκα Εορδαίας, ο οποίος επέβαινε με έναν θηροφύλακα, σε βάρκα η οποία αναποδογύρισε.

SVESTONOF

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00:40 π.μ.) από τον θηροφύλακα, ο οποίος κατόρθωσε να κρατηθεί από τη βάρκα και να ανασυρθεί από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, έχοντας τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο με υποθερμία.

Ο θηροφύλακας με τον αγνοούμενο, που είναι υπάλληλος του Δήμου Εορδαίας και μέλος της αγωνιστικής αλιείας στην περιοχή μπήκαν αργά χθες το βράδυ στη λίμνη προκειμένου να ελέγξουν καταγγελία για παράνομη αλιεία.

Από χθες το βράδυ στο σημείο βρίσκονται και επαγγελματίες ψαράδες που ψάχνουν για τον αγνοούμενο.

Από την πλευρά της η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας συνέχισε τις έρευνες όλο το βράδυ, χωρίς όμως να εντοπιστεί ο αγνοούμενος και για το λόγο αυτό ειδοποιήθηκε η ΕΜΑΚ η οποία με δύτες και βάρκα, θα συνεχίσει τις έρευνες.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ