Αρχική » Grid with Sidebar » Προσπαθεί να ταίσει μια αρκούδα και…..VIDEO

Προσπαθεί να ταίσει μια αρκούδα και…..VIDEO

by iHunt

SVESTONOF

Δεν είναι δα και κάνα επτασφράγιστο μυστικό, το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι ζωόφιλοι, οικΩλογοι, αντικυνηγοί, ζωοταλιμπάν, ζωολάγνοι, βίγκαν, η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι επιεικώς ανόητοι και εντελώς άσχετοι με τις λειτουργίες της φύσης και των ζώων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Νεκρό κυνηγόσκυλο από επίθεση λύκων στο Πάϊκο…VIDEO

Επίσης σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνοι και οι περισσότεροι από αυτούς ζούνε σε μεγάλα αστικά κέντρα και η μοναδική τους επαφή με άγρια ζώα είναι μέσω ντοκιμαντέρ, μέσω των γλυκανάλατων ταινιών του Disney και κυρίως μέσω των παραμυθιών που τους σερβίρουν οι επιτήδειοι των ΜΚΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ελεύθερος Τύπος : Πιο πειστική η ΚΣΕ στην αντιπαράθεση με τις Φιλοζωικές Οργανώσεις

Το παρακάτω λοιπόν βίντεο αποτελεί αδιάψευστο ντοκουμέντο και μνημείο της άγνοιας και της ασχετοσύνης τους και αποδεικνύει όλα τα παραπάνω με τον πλέον παραστατικό τρόπο.

 

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

demobanner

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ