Αρχική » Grid with Sidebar » ΤΟ ΜΟΝΟΚΙΑΛΟ ΑΞΙΑΣ 138€ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ Η BERETTA με την αγορά A400 LITE…και όχι μόνο!

ΤΟ ΜΟΝΟΚΙΑΛΟ ΑΞΙΑΣ 138€ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ Η BERETTA με την αγορά A400 LITE…και όχι μόνο!

by iHunt
αγορά A400 LITE

Print Friendly, PDF & Email

H BERETTA με κάθε αγορά A400 LITE σε μήκος κάννης 66 ή 71cm σε 12ga κάνει 2 δώρα συνολικής αξίας 220€!

Μια χρήσιμη αποθήκη φυσιγγίων για A400 Lite, 1301 και A400 Xtreme Plus, και ένα μονόκιαλο Steiner Miniscope 8X22 αξίας 138€.

Το σπουδαίο σε αυτό το μονοκιάλι είναι το συμπαγές μέγεθός του και ο μοντέρνος σχεδιασμός του. Είναι πανάλαφρο, μόλις 80γρ και χωράει σχεδόν σε κάτι τσέπη, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στη μεταφορά του. Παράλληλα, χαρίζει ευκρινείς εικόνες για να μη χάνετε καθόλου από την παρατήρηση όπου κι αν βρίσκεστε, στο βουνό, σε συναυλία ή στις διακοπές σας. Το ακόμη σπουδαιότερο ότι δίνονται δωρεάν με την προσφορά της Beretta Hellas.

Το μονόκιαλο έχει μεγέθυνση 8x, οπτικό πεδίο 115m και βάρος 80 γραμμάρια! Έχει φακό υψηλής αντίθεσης ο οποίος παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις και είναι κατασκευασμένος με προηγμένες επιστρώσεις προστασίας UV. Με διαστάσεις μόλις 5 cm ύψος επί 5 cm πλάτος, πρόκειται πραγματικά για ένα μίνι τηλεσκόπιο. Παρέχει άφθονη ισχύ και ευρύ οπτικό πεδίο, με ευκολία γρήγορης εστίασης τόσο για θέαση από απόσταση όσο και για αντικείμενα που βρίσκονται σε απόσταση έως και 3 μέτρα.

Έπειτα, για τη γρήγορη χρήση και παρατήρηση, διπλώνει και αναδιπλώνει εύκολα και γρήγορα.

Η Steiner ανήκει στη Beretta Holding και διαθέτει προδιαγραφές Beretta.

Δείτε εδώ το μονοκιάλι Steiner και εδώ τα χαρακτηριστικά της BERETTA A400 Lite


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ