Αρχική » Grid with Sidebar » Προκλητικός TikToker: Έφαγε επιδεικτικά μπέργκερ-γίγας σε διαδήλωση βίγκαν…video

Προκλητικός TikToker: Έφαγε επιδεικτικά μπέργκερ-γίγας σε διαδήλωση βίγκαν…video

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το «αστείο» ενός TikToker να φάει το μεγαλύτερο μπέργκερ σε διαδήλωση βίγκαν, δίχασε το διαδίκτυο.

SVESTONOF

Μια φάρσα ενός TikToker στην Αγγλία προκάλεσε διαμάχες στο διαδίκτυο διχάζοντας τους χρήστες. Ο πρωταγωνιστής του βίντεο θέλησε να προκαλέσει μια ομάδα βίγκαν ακτιβιστών, τρώγοντας το μεγαλύτερο μπέργκερ του κόσμου σε διαδήλωσή τους.

Ο Τζόρνταν Άνταμς γνωστός στο TikTok ως @yourajokeman μοιράστηκε ένα βίντεο το Σαββατοκύριακο στο οποίο αποδέχεται την πρόκληση να φάει το μεγαλύτερο μπέργκερ του κόσμου μπροστά σε βίγκαν διαδηλωτές.

@yourajokeman Reply to @morejokeman ♬ original sound – Jokeman

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ και δείχνει τον Τζόρνταν, ο οποίος έχει περισσότερους από 750.000 ακόλουθους στο TikTok, να τρώει επιδεικτικά το μπέργκερ του, μπροστά σε μια ομάδα βίγκαν διαδηλωτών, οι οποίοι διαδήλωναν κατά της κακοποίησης των ζώων.

Η φάρσα του Τζόρνταν πάντως, δεν αντιμετωπίστηκε και με τόσο χιούμορ από τους διαδηλωτές. «Είναι τόσο αστείο αυτό; Σου αρέσει αυτό το αστείο, έτσι δεν είναι;», του είπε σαρκαστικά. Κάποιος άλλος, επισήμανε σε ένα αστυνομικό που ήταν κοντά, ότι ο TikToker είχε κάνει σκουπίδια, τονίζοντας ότι είναι αδίκημα για το οποίο θα πρέπει να τιμωρηθεί. Ένας άλλος τον ρώτησε αν είναι περήφανος γι αυτό που κάνει, αποκαλώντας τον «αξιολύπητο».

Το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από έξι εκατομμύρια φορές, έχει προκαλέσει διχασμό στο TikTok με κάποιους να το βρίσκουν αστείο, αλλά και κάποιους άλλους να το χαρακτηρίζουν «ασέβεια». Υπήρχαν και αυτοί που είδαν την αστεία πλευρά του περιστατικού. «Είμαι βίγκαν και το βρήκα αστείο».

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ