Αρχική » Grid with Sidebar » Πόσο λέτε ότι πουλήθηκε ένα μεταχειρισμένο ηλεκτρικό Hummer;

Πόσο λέτε ότι πουλήθηκε ένα μεταχειρισμένο ηλεκτρικό Hummer;

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η κρίση στην παραγωγή των αυτοκινήτων έχει κάνει δυνατές κάποιες περιπτώσεις «παράδοξης» μεταπώλησης όπως στην προκειμένη περίπτωση με το ηλεκτρικό Hummer.

SVESTONOF

Η πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων που ψάχνουν το επόμενό τους αυτοκίνητο στην αγορά των μεταχειρισμένων, αναζητά τη χαμηλότερη τιμή.

Προφανώς όμως, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και αυτό υπογραμμίστηκε στην περίπτωση ενός νέου ηλεκτρικού Hummer που πουλήθηκε πρόσφατα μέσω δημοπρασίας, στο Las Vegas των ΗΠΑ. Τη διενέργεια της δημοπρασίας είχε αναλάβει η Barrett-Jackson –που και αυτό έχει τη σημασία του, αφού πρόκειται για μια από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως που ασχολούνται με τις δημοπρασίες, εμφανίζοντας πολύ σπάνια και ιδιαίτερα μοντέλα ως επί το πλείστον.

Το μεταχειρισμένο ηλεκτρικό Hummer που έχουμε στις φωτογραφίες, άλλαξε χέρια πριν από λίγες μέρες, έναντι του ποσού των 319.273 ευρώ. Μιλάμε για μια τιμή που είναι περίπου 3 φορές πάνω από εκείνη του μοντέλου όταν είναι καινούργιο. Η εξήγηση δίνεται κατά κάποιο τρόπο, από την αδυναμία της GM να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πελατών της, καθώς από τον περασμένο Δεκέμβριο που παρουσιάστηκε το μοντέλο, η εταιρεία έχει δεχτεί πάνω από 77.000 παραγγελίες.

Από το σύνολο αυτό, η GM έχει καταφέρει να κάνει μόλις 372 παραδόσεις, κάτι που σημαίνει πως όποιος θέλει πραγματικά το ηλεκτρικό Hummer, θα πρέπει να πληρώσει κάτι παραπάνω- που ειρήσθω εν παρόδω, βλέπουμε στην πράξη τι σημαίνει αυτό. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, το «μεταχειρισμένο» δεν είναι ακριβής περιγραφή για το συγκεκριμένο ηλεκτρικό Hummer, μια και άλλαξε χέρια έχοντας μόλις 77 χιλιόμετρα στο συνολικό χιλιομετρητή του.

Πηγή :https://www.newsauto.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ