Αρχική » Grid with Sidebar » Πήλιο: Περιπέτεια για ποδηλάτη – Δέχτηκε επίθεση από αγέλες σκύλων

Πήλιο: Περιπέτεια για ποδηλάτη – Δέχτηκε επίθεση από αγέλες σκύλων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η διαδρομή στο Πήλιο για ποδηλάτη του βουνού, ο οποίος δέχθηκε σε δύο διαφορετικά σημεία επίθεση από αγέλες αδέσποτων που συνάντησε στον δρόμο του.

SVESTONOF

Όπως εξηγεί ο 37χρονος που είναι επί σειρά ετών φίλος του βουνού και του ποδήλατου και συνηθίζει να ακολουθεί διαδρομές στο Πήλιο, πριν από τρεις ημέρες, θέλησε να κάνει διαδρομή με το ποδήλατό του από τη Δράκεια προς τα Χάνια και από εκεί μέσω Πορταριάς να επιστρέψει στον Βόλο. Ανέβηκε από τη Δράκεια στα Χάνια όπου έκανε στάση να ξεκουραστεί.

«Μόλις ξεκίνησα, μία αγέλη από πέντε αδέσποτα σκυλιά μου επιτέθηκαν. Παρ’ όλο που γνωρίζω πώς να συμπεριφερθώ, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα. Συνέχισα σιγά- σιγά και μέχρι να σταματήσω, τα σκυλιά συνέχιζαν να μου γαβγίζουν και να μου επιτίθενται. Ευτυχώς κατάφερα αναίμακτα να ξεφύγω», περιγράφει στον «Ταχυδρόμο».

Με το ποδήλατό του συνέχισε για τον Βόλο, όμως είχε να αντιμετωπίσει κι άλλα αδέσποτα, στον οικισμό της Πορταριάς. «Το πρόβλημα δεν τελείωσε στα Χάνια. Φθάνοντας στην Πορταριά, ακριβώς στη διασταύρωση για το ξενοδοχείο Ξενία, δέχθηκα και δεύτερη επίθεση, από τρία μεγαλόσωμα σκυλιά. Ευτυχώς κατάφερα να ξεφύγω και από εκεί και να φθάσω σώος και αβλαβής στο σπίτι του», αναφέρει.

Από την πλευρά του, εφιστά την προσοχή σε όσους- όπως και ο ίδιος- ακολουθούν τη διαδρομή στο βουνό με τα ποδήλατά τους και ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες να παρέμβουν, προκειμένου να μην υπάρξει ατύχημα ή τραυματισμός. «Πιστεύω ότι σαν κι εμένα υπάρχουν κι άλλοι φίλοι του ποδηλάτου και του βουνού. Τους προειδοποιώ να προσέχουν. Βεβαίως καλό είναι να μεριμνήσει κάποιος για την απομάκρυνση των αδέσποτων, γιατί πιστεύω ότι στο μέλλον σίγουρα θα προκληθεί κάποιο ατύχημα», αναφέρει ο 37χρονος ποδηλάτης.

Πηγή:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ