Αρχική » Grid with Sidebar » Πήγε στο αμάξι του και είδε για συνοδηγό… μια αρκούδα

Πήγε στο αμάξι του και είδε για συνοδηγό… μια αρκούδα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Πηγαίνεις να μπεις στο αμάξι σου και βλέπεις μέσα μια μορφή. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι: «Κλέφτης». Πλησιάζεις λίγο καλύτερα και βλέπεις ότι στο κάθισμα του συνοδηγού έχει αράξει… μια μεγάλη αρκούδα που είχε λιγούρες.

SVESTONOF

Ο Cody Gillotti, από την Κορνουάλη του Κονέκτικατ, βρήκε την αρκούδα στο αυτοκίνητο της πεθεράς του. «Έμοιαζε με έφηβο παιδί που μόλις λιποθύμησε στο αυτοκίνητό του μετά από μια μεγάλη νύχτα διασκέδασης και η μαμά του το έπιασε», είπε ο τρομαγμένος οδηγός.

Ο Cody Gillotti, δήλωσε ότι το άγριο ζώο είχε «καταστρέψει» το Subaru της πεθεράς του. Περιγράφοντας το περιστατικό είπε ότι είχε χαλαρώσει στο σπίτι όταν είδε τα εσωτερικά φώτα του αυτοκινήτου να ανάβουν και πήγε αμέσως προς τα εκεί. Βγήκε έξω και βρήκε μια μεγάλη αρκούδα να κάθεται στη θέση του συνοδηγού, η οποία έδειχνε σχεδόν εξίσου έκπληκτη που τον είδε, όπως και εκείνος που τη βρήκε.

Ήταν σχεδόν σαν ελάφι στα φώτα της δημοσιότητας, ήταν απλά ζαλισμένη, δήλωσε αργότερα ο Gillotti στο NBC Connecticut. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη συνάντηση.

Ο Gillotti κάλεσε τις αρχές και έφτασαν πράκτορες από το Υπουργείο Ενέργειας και την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος για να απομακρύνουν την αρκούδα.

Οι αξιωματούχοι συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι η αρκούδα είχε παγιδευτεί μέσα στο όχημα, αφού όλες οι πόρτες είχαν κλειδωθεί. Άνοιξαν την πόρτα με ένα σχοινί προτού χρησιμοποιήσουν μια σφαίρα από σακούλα φασολιών για να βγάλουν σταδιακά την αρκούδα από το όχημα.

Η αρκούδα τελικά ξέφυγε από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και έφυγε τρέχοντας προς το κοντινό δάσος.

Πριν η αρκούδα εισβάλει στο αυτοκίνητο της πεθεράς του, φαίνεται ότι πρώτα μπήκε στο φορτηγάκι του Gillotti, προκαλώντας κάποιες ζημιές.Το άγριο ζώο έσκισε τα καθίσματα πριν προχωρήσει στο αυτοκίνητο της πεθεράς του.

Πηγή : NEWSBEAST.GR

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ