Αρχική » Grid with Sidebar » Παρουσίαση της Stoeger M3K 10+1…VIDEO

Παρουσίαση της Stoeger M3K 10+1…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email

Δείτε στο video που ακολουθεί την παρουσίαση, από τον διευθυντή πωλήσεων της Beretta Hellas  κ. Θεόδωρο Ιωάννου, της Stoeger M3K.

Η καραμπίνα BERETTA Stoeger M3K αποτελεί την εξέλιξη της Μ3000 του Ομίλου BERETTA με έσω-έξω τσοκ. Απευθύνεται σε όλους αυτούς οι οποίοι ζητούν ένα αξιόπιστο και επώνυμο όπλο του οίκου Beretta αλλά και σε ανθρώπους που ζητούν ένα όπλο για λόγους προστασίας/φύλαξης με την δυνατότητα συνεχής υποστήριξης που μόνο η Beretta μπορεί να δώσει.

Με εξαιρετικά αξιόπιστο μηχανισμό αδρανείας, σύστημα εναλλαγής 3 τσοκ MOBILCHOKE και περιστροφικό κλείστρο που εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία παίρνει την θέση των καλύτερων λειόκαννο αδρανείας στην αγορά στην κατηγορία του. Διαθέτει θαλάμη 3” (76 mm) magnum και κάννη εξαιρετικά φινιρισμένη με ματ βαφή υψηλής αντοχής, εσωτερικά χρωμιωμένη, με ευκρινή λευκή σκοπευτική ακίδα και εξαεριζόμενη ρίγα για γρήγορη και ενστικτώδη επώμιση. Με βάση από κράμα αλουμινίου Ergal και σχεδιασμό που εξασφαλίζει ακριβή σκόπευση, σκανδαλοθήκη από μεταλλικά μέρη υψηλής αντοχής, κουμπί απομόνωσης αποθήκης φυσιγγίων (Cut off), ασφάλεια όπλου πίσω από τη σκανδάλη και εύκολη αποσυναρμολόγηση για σωστό καθαρισμό. To Κοντάκι και η πάπια κατασκευάζονται από τα πιο κορυφαία είδη καρυδιάς (Ξύλινη έκδοση) Τουρκίας που είναι διεθνώς αναγνωρισμένης αντοχής και ποιότητας, το πέλμα που φοράει το κοντάκι είναι από καουτσούκ ειδικά επεξεργασμένο και το οποίο μας βοηθάει σε χαμηλότερη ανάκρουση κατά 30% σε σχέση με άλλα όπλα αδρανείας που είναι στο εμπόριο. Πλέον η BERETTA Stoeger M3K διατίθεται με υπερυψωμένη ρίγα και με μεγάλο μπλε μοχλό όπλισης και μοχλό απελευθέρωσης του κλείστρου.
Η BERETTA Stoeger M3K είναι μια καραμπίνα εξαιρετικής ποιότητας ,αξιόπιστη και συγχρόνως απίστευτα οικονομική! Κάννες: 61, 66 και 71 cm. Πιέσεις: 1.370 bars. Χώρα κατασκευής: Τουρκία. Εγγύηση: 2 χρόνια από την BERETTA HELLAS. Πλήρης επάρκεια ανταλλακτικών σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Τα προτεινόμενα θηράματα είναι :

Αγριογούρουνο
Παπί
Φάσα
Tσίχλα
Τρυγόνι
Λαγός
Πέρδικα
Μπεκάτσα

Ένα όπλο που απευθύνεται σε νέους κυνηγούς που ζητάνε μία λύση για κάθε θήραμα σε προσιτή τιμή αλλά με όνομα και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου εργοστασίου όπλων στον κόσμο.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ