Αρχική » Grid with Sidebar » Παρουσίαση της STOEGER M3000 V2 ….VIDEO

Παρουσίαση της STOEGER M3000 V2 ….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η καραμπίνα BERETTA STOEGER M3000 V2 είναι η εξέλιξη της M3000 V1 και αποτελεί μία οικονομική πρόταση που απευθύνεται σε όσους ζητούν ένα αξιόπιστο και επώνυμο όπλο του οίκου Beretta αλλά και σε ανθρώπους που ζητούν ένα όπλο για λόγους προστασίας/φύλαξης με την δυνατότητα συνεχούς υποστήριξης που μόνο η Beretta μπορεί να δώσει.

SVESTONOF
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Η απόλαυση να κυνηγάς με ένα Beretta…VIDEO

Με εξαιρετικά αξιόπιστο μηχανισμό αδρανείας, σύστημα εναλλαγής 3 τσοκ MOBILCHOKE και περιστροφικό κλείστρο που εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία παίρνει την θέση των καλύτερων λειόκαννο αδρανείας στην αγορά στην κατηγορία του. Διαθέτει θαλάμη 3” (76 mm) magnum και κάννη εξαιρετικά φινιρισμένη με ματ βαφή υψηλής αντοχής, εσωτερικά χρωμιωμένη, με ευκρινή λευκή σκοπευτική ακίδα και εξαεριζόμενη ρίγα για γρήγορη και ενστικτώδη επώμιση.

Με βάση από κράμα αλουμινίου Ergal και σχεδιασμό που εξασφαλίζει ακριβή σκόπευση, σκανδαλοθήκη από μεταλλικά μέρη υψηλής αντοχής, κουμπί απομόνωσης αποθήκης φυσιγγίων (Cut off), ασφάλεια όπλου πίσω από τη σκανδάλη και εύκολη αποσυναρμολόγηση για σωστό καθαρισμό.

To Κοντάκι και η πάπια κατασκευάζονται από τα πιο κορυφαία είδη καρυδιάς (Ξύλινη έκδοση) Τουρκίας που είναι διεθνώς αναγνωρισμένης αντοχής και ποιότητας ,το πέλμα που φοράει το κοντάκι είναι από καουτσούκ ειδικά επεξεργασμένο και το οποίο μας βοηθάει σε χαμηλότερη ανάκρουση κατά 30% σε σχέση με άλλα όπλα αδρανείας που είναι στο εμπόριο. Πλέον η Stoeger 3000 διατίθεται με αποσπώμενες βίδες πάνω στην βάση του όπλου για τοποθέτηση χειροφυλακτήρα.

Η BERETTA Stoeger είναι μια καραμπίνα εξαιρετικής ποιότητας ,αξιόπιστη και συγχρόνως απίστευτα οικονομική! Κάννη: 71 cm.

Χώρα κατασκευής: Τουρκία. Εγγύηση: 2 χρόνια από την BERETTA HELLAS. Πλήρης επάρκεια ανταλλακτικών σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Θαλάμη 3 ιντσών, Διαμέτρημα 12-gauge, Σύστημα Inertia Driven®
Παίρνει φυσίγγια έως Magnum 3 ιντσών χωρίς ρύθμιση
Έτοιμο για τοποθέτηση αξεσουαρ τύπου Weaver|
Ράγα Picatinny
Τσοκς 1*-3-4
Θήκη από πολυμερές και θηλιές για λουρί
Ράγα Picatinny
Τσοκς 1*-3-4
Θήκη από πολυμερές και θηλιές για λουρί


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ