Αρχική » Grid with Sidebar » «ΠΑΝΘΗΡΑΣ» – ΚΟΜΑΘ

«ΠΑΝΘΗΡΑΣ» – ΚΟΜΑΘ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

 

SVESTONOF
 

Εκδόθηκε ο νέος «ΠΑΝΘΗΡΑΣ, τα πάντα περί θήρας», η ετήσια έκδοση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης. Όταν μια πρωτοβουλία από δύσκολο εγχείρημα μετατρέπεται σε αναμενόμενη ενέργεια, τότε είναι ιδιαίτερα θετική η συνέχισή της. Ο λόγος για την ετήσια έκδοση της Ομοσπονδίας μας «ΠΑΝΘΗΡΑΣ, τα πάντα περί θήρας» που αισίως έφθασε στα 12 συνεχόμενα τεύχη.

Όταν πριν χρόνια αποφασίσαμε να καταθέσουμε άρθρα και απόψεις σε ένα βιβλίο αναρωτηθήκαμε πόσο εφικτό είναι αυτό να έχει συνέπεια και συνέχεια. Με χαρά διαπιστώνουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί πια σημείο αναφοράς και κυνηγοί τόσο από την περιφέρεια μας, όσο και από όλη την Ελλάδα επικοινωνούν και ζητούν κάθε φορά το νέο τεύχος. Ικανοποίηση επίσης που πολίτες, υπηρεσίες, φοιτητές και άλλος κόσμος που δεν είναι κυνηγοί ενδιαφέρονται να παραλάβουν το βιβλίο αυτό

Στις 192 σελίδες του επιχειρούμε να αναδείξουμε πτυχές από τα σύγχρονα κυνηγετικά μας ζητήματα, ενώ παράλληλα παραθέτουμε εκλαϊκευμένα άρθρα για την άγρια πανίδα και το φυσικό περιβάλλον γενικότερα. Ειδικευμένοι επιστήμονες επί σειρά ετών καταθέτουν τις απόψεις τους και συμπυκνώνουν συμπεράσματα από τις ερευνητικές τους προσπάθειες.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης συνεχίζει την προσπάθεια της για έγκυρη ενημέρωση με την παρουσίαση τεκμηριωμένων θέσεων, πολλές από τις οποίες έχουν διαμορφωθεί μέσα από τις συντονισμένες ερευνητικές προσπάθειες της ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ. Η επιστημονική κατοχύρωση των κυνηγετικών μας θέσεων προέρχεται από την εργασία των επιστημονικών μας συνεργατών, υλοποιώντας αποφάσεις των Γενικών μας Συνελεύσεων και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά, επιχειρώντας να κάνουμε κοινωνούς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη σημασία του ελληνικού παραδοσιακού κυνηγού, αλλά και να βελτιώσουμε το επίπεδο πληροφόρησης του κάθε μεμονωμένου κυνηγού, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ο στυλοβάτης των προσπαθειών μας.

Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με την Ομοσπονδία, ώστε είτε να του αποσταλεί ταχυδρομικά είτε να το παραλάβει από τα γραφεία μας (Εθν. Αντίστασης 173, Καλαμαριά)

Τηλέφωνο: 2310 477128
e-mail: [email protected]

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ