Αρχική » Grid with Sidebar » ΟΙ συνεχόμενες “σφαλιάρες” …γέννησαν τη “ΝΕΜΕΣΙΣ” της Νατάσας Μπομπολάκη

ΟΙ συνεχόμενες “σφαλιάρες” …γέννησαν τη “ΝΕΜΕΣΙΣ” της Νατάσας Μπομπολάκη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τα πράγματα συνεχίζουν να μην πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά για την γνωστή και μη εξαιρετέα Νατάσα, ξέρετε εκείνη την “ζωόφιλη” που μας είχε γνωστοποιήσει – ενημερώσει ότι εμείς οι κυνηγοί σκοτώνουμε τα βελανίδια κι έτσι oι αγριόχοιροι μετακινούνται στις πόλεις, που κάποτε ήταν πάρεδρος της ΠΦΠΟ ή κάτι τέτοιο τεσπα και έπειτα από τις απανωτές και συνεχόμενες αποτυχίες – σφαλιάρες της ζωής αναγκάστηκε να παραιτηθεί και να φτιάξει νέα φιλοζωική αντικυνηγετικη “υπερσυνομοσπονδια” ( τρεις και ο κούκος), την Πανελλήνια Ομοσπονδία για το Περιβάλλον-τα Ζώα-το Κυνήγι «Η Νέμεσις» για να έχει και πάλι το αξίωμα της παρέδρου.

SVESTONOF

Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμηθούμε τις απανωτές φάπες που είπαμε νωρίτερα. Σούπερ φαπάρα από το Συμβούλιο Της Επικρατείας και την ήττα της από τις κυνηγετικ;eς μας οργανώσεις, με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στην ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ προσφυγή που είχε κάνει η Π.Φ.Π.Ο κατά της ρυθμιστικής της προηγούμενης κυνηγετικής περιόδου.

Με την απόφαση αυτή το Σ.τ.Ε δεν αποδέχεται ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε η ΠΦΠΟ για να προσβάλει τη ρυθμιστική απόφαση και επιπλέον το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας επιβάλλει στη …Νατάσσα να πληρώσει, πέρα από τα δικά της, τα δικαστικά έξοδα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Δεύτερη ισάξια χαστουκάρα η εκδίκαση και ακύρωση από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) της προσφυγής της «Πανελλήνιας Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας» (Π.Φ.Π.Ο.), της «Δράσης για την Άγρια Ζωή» και του κέντρου περίθαλψης «Αλκυόνη» για την ακύρωση του νόμου 4685/2020 και της Κ.Υ.Α. 89961/2915/2021 για την επαναφορά και την ρύθμιση της ιερακοθηρίας στην Ελλάδα.

Τρίτη σφαλιάρα προήλθε από την Κ.Ο.Μ.Α.Θ που ξεσκέπασε τα παραμύθια της κ. Νατάσας περί δήθεν πυροβολημένων σκίουρων. Τέταρτη φάπα η αναγκαστική της παραίτηση από την ΠΦΠΟ λόγω τόσων μαζεμένων και απανωτών αποτυχιών, έπεσαν “συντροφικά” μαχαιρώματα.

Τόσα χαστούκια μαζεμένα, άνθρωπος είναι, λύγισε η γυναίκα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά της ήρθε και η επιπλέον κεραμίδα, σαν το κερασάκι στην τούρτα με την πρόσφατη βράβευση των γυναικών κυνηγών από τον υπουργό Αμυρά. Το φέρει λοιπόν πολύ βαρέως η πρώην πάρεδρος της Που Φου Που Ο και νυν πάρεδρος της Νέμεσις που η πολιτεία επιλέγει να βραβεύει διάφορους σαχλαμάρες όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει σε σχετική ανακοίνωση της στην σελίδα της στο φβ που αποφάσισε να βραβεύσει και αυτή έτσι από μόνη της όποιον θέλει, όποιον να είναι, αρκεί να είναι ζωολάγνος, οικΩλόγος και αντικυνηγός.

Η βράβευση θα γίνεται από το φβ και ο επιλεγμένος ζωολάτρης αντικυνηγός απλά θα αποθηκεύει στο κινητό του την παρακάτω φωτογραφία /βραβείο /έπαινο που έχει αναρτήσει η προεδράρα θεία Νατάσα στο προφίλ της. Με λίγα λόγια η βράβευση θα είναι εικονική δια μέσω του FΒ. Πατάς απλά αποθήκευση την φωτογραφία στο κινητό σου και αυτομάτως γίνεσαι ένας από τους υπερτυχερούς που αξιώθηκε να βραβευτεί από τέτοια σημαίνουσα προσωπικότητα. Μόνο η θεία Νατάσα τα μπορεί αυτά τα κόλπα, μάθετε μπάλα γατάκια…….

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ