Αρχική » Grid with Sidebar » Οι κυνηγοί της Αλεξανδρούπολης οργάνωσαν δεντροφύτευση σε προαύλια σχολείων

Οι κυνηγοί της Αλεξανδρούπολης οργάνωσαν δεντροφύτευση σε προαύλια σχολείων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας και Θράκης και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης οργάνωσαν και πραγματοποίησαν δεντροφύτευση, στους προαύλιους χώρους του 6ου Πειραματικού Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου της Αλεξανδρούπολης την περασμένη εβδομάδα.
Τ

SVESTONOF

ην επιμέλεια της δεντροφύτευσης ανέλαβε ο επιστημονικός συνεργάτης της Κ.Ο.ΜΑ.Θ Πέτρος Πλατής, συνεπικουρούμενος από τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες Νικόλαο Δουλακάκη, Αναστάσιο Ραπτόπουλο, Θεόδωρο Τζεντέμη και τους θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Νικόλαο Γεωργίου και Ιωάννη Τσαπάνη.

Τα δενδρύλλια που φυτεύτηκαν ανήκουν σε γηγενή είδη, και προήρθαν από το δασικό φυτώριο “Αμβροσίας” της Π.Ε Ροδόπης, όπου εδώ και πολλά έτη με εθελοντική προσφορά, υπάλληλοι της Κ.Ο.ΜΑ.Θ και του Κ.Σ Κομοτηνής, φροντίζουν να παράγουν επιλεγμένα δενδρύλλια δασικών δέντρων και θάμνων για τις ανάγκες των Κ.Σ της περιοχής και για εξωραϊστικούς σκοπούς.

Η εκδήλωση – δεντροφύτευση έτυχε ευμενέστατων σχολίων από πλευράς εκπαιδευτικών και μαθητών και παρουσιάστηκε παράλληλα η φιλοπεριβαλλοντική οντότητα των Κυνηγετικών Οργανώσεων στο κοινωνικό σύνολο, δίνοντας ευκαιρίες για νέες συνεργασίες στο μέλλον.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ