Αρχική » Grid with Sidebar » Οι κυνηγοί μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικής αλυσίδας

Οι κυνηγοί μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικής αλυσίδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Καπετάνος στην κοπή πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας: Οι κυνηγοί μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικής αλυσίδας

Μια εξαιρετική εκδήλωση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας, παρουσία πλήθους κόσμου.

SVESTONOF

Το παρών έδωσε ο βουλευτής του νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος συναντήθηκε με φίλους κυνηγούς και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του συλλόγου.

«Οι κυνηγοί, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικής αλυσίδας. Οι δράσεις των κυνηγετικών συλλόγων είναι γνωστές ανά την Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο».

Αυτά δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος εξερχόμενος από την εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου και συνέχισε:

«Με μεγάλη μου χαρά παρευρέθηκα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της μεγάλης οικογένειας των κυνηγών που διατηρούν μια αρχέγονη δραστηριότητα συμβάλλοντας στην κατά νόμο, τήρηση της ισορροπίας της φύσης και κατ’ επέκταση του φυσικού τοπίου της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ζ’ ΚΟΘ : Ψήφισμα διαμαρτυρίας για το νόμο “Αργος”

Άλλωστε είναι γνωστό και κοινά αποδεκτό ότι οι σωστοί κυνηγοί είναι οι πιο άμεσοι υπερασπιστές της φύσης και της με βαθιές ρίζες στο χρόνο κυνηγητικής παράδοσης.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, Βαγγέλη Μπαλατσό, στον πρόεδρο Νίκο Κωτούλα και στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας για την εξαιρετική εκδήλωση και την πλούσια δράση τους, στην πάταξη της λαθροθηρίας και τη συμμετοχή των κυνηγών στην πολιτική προστασία.

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία»

Πηγή :https://www.onlarissa.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ