Αρχική » Grid with Sidebar » Ο Πρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ στη γενική συνέλευση της ΚΣΕ

Ο Πρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ στη γενική συνέλευση της ΚΣΕ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τοποθετήσεις του προέδρου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου στην Γενική Συνέλευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

SVESTONOF

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στην οποία συμμετέχουν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των 7 Κυνηγετικών Ομοσπονδιών.

Ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κος Γραμματσούλιας Παναγιώτης κατά την τοποθέτησή του, αφού ευχαρίστησε και καλωσόρισε τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος πρωτίστως συνεχάρη και ευχήθηκε στους νέους προέδρους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του προέδρου της Κ.Σ.Ε. του κυρίου Αραμπατζή λέγοντας επί λέξει: «κύριε πρόεδρε, άκουσα με μεγάλη προσοχή την τοποθέτησή σας. Είμαι σίγουρος ότι εάν είχαν οι κυνηγοί την ευχέρεια να την ακούσουν, αύριο θα είχαν άλλη άποψη για την Κ.Σ.Ε. και το κυνήγι».

Ο πρόεδρος της Γ΄Κ.Ο.Π. επικεντρώθηκε στην εσωστρέφεια της Κ.Σ.Ε. η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά έχει ως αποτέλεσμα την άγνοια των κυνηγών για τα πεπραγμένα της, τα οποία δεν είναι λίγα καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει υπεράριθμες προκλήσεις, που δεν είχαν προηγούμενο, στοχοποιώντας την ίδια την υπόσταση του κυνηγίου, αλλά το βασικότερο από όλα είναι η ανησυχία που δημιουργήθηκε και διακατέχει τους κυνηγούς για το μέλλον του ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγίου στην χώρα μας.

Επιπλέον, εστίασε στο οικοδόμημα των κυνηγετικών οργανώσεων το οποίο όπως επισήμανε «υπηρετούμε όλοι οι εκπρόσωποι των κυνηγετικών συλλόγων και των κυνηγετικών ομοσπονδιών, αλλά και της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, το οποίο στηρίζεται στον κυνηγό και πρωταρχικός σκοπός όλων μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των κυνηγών και να εξυπηρετούμε τα συμφέροντά τους».

Κάλεσε δε όλους τους προέδρους των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών να συνεργαστούν με τα Διοικητικά Συμβούλια των Κυνηγετικών Συλλόγων τους προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι κυνηγοί για τα πεπραγμένα της Κ.Σ.Ε., αλλά και για να κατανοήσουν αφενός ότι το αντικυνηγετικό λόμπι στην Ελλάδα είναι υπαρκτό και αρκετά ισχυρό και αφετέρου ότι το κυνήγι δεν είναι δεδομένο και ότι χρειάζεται διαρκή αγώνα για την προάσπισή του.

Τέλος, ο πρόεδρος της Γ΄Κ.Ο.Π. τόνισε την αναγκαιότητα της συσπείρωσης όλων των κυνηγών και την συστράτευσή τους στις κυνηγετικές μας οργανώσεις καθώς αποτελεί μονόδρομο για την διασφάλιση της κυνηγετικής μας δραστηριότητας για την οποία οφείλουμε να αγωνιστούμε ενωμένοι και να την παραδώσουμε αλώβητη στα παιδιά μας.

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ