Αρχική » Κυνήγι » Θηροφυλακή » Νίσυρος: Πρόστιμο και αφαίρεση άδειας θήρας για υπέρβαση του ορίου στις πέρδικες

Νίσυρος: Πρόστιμο και αφαίρεση άδειας θήρας για υπέρβαση του ορίου στις πέρδικες

Νίσυρος – Παράβαση για υπέρβαση του ορίου θήρευσης περδίκων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google

Διοικητικό πρόστιμο και αφαίρεση της άδειας θήρας επιβλήθηκαν σε ένα άτομο στη Νίσυρο, μετά από έλεγχο Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της Α’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης & Δωδεκανήσου, για θήρευση περδίκων πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Takeaways by iHunt AI
• Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026 στη Νίσυρο.
• Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Α’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης & Δωδεκανήσου.
• Διαπιστώθηκε θήρευση περδίκων πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.
• Στον παραβάτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο και αφαιρέθηκε η άδεια θήρας.

Έλεγχος στη Νίσυρο

Το περιστατικό καταγράφηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026 στη Νίσυρο, όπου Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Α’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης & Δωδεκανήσου πραγματοποίησαν έλεγχο στο πλαίσιο των περιπολιών για την εφαρμογή της κυνηγετικής νομοθεσίας.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ένα άτομο είχε προχωρήσει σε θήρευση περδίκων πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Πρόστιμο και αφαίρεση της άδειας θήρας

Για την παράβαση επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, ενώ παράλληλα έγινε αφαίρεση της άδειας θήρας του παραβάτη.

Οι έλεγχοι της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής συνεχίζονται σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, με στόχο την τήρηση των προβλεπόμενων περιορισμών και των ορίων κάρπωσης που ισχύουν για κάθε θηρεύσιμο είδος.

 

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ