Αρχική » Grid with Sidebar » NATEX 2014 : H μεγαλη γιορτη επιτελους αρχιζει

NATEX 2014 : H μεγαλη γιορτη επιτελους αρχιζει

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
3-7 Απριλίου, Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (από Λ. Ποσειδώνος)
 
H μεγάλη γιορτή επιτέλους αρχίζει.
 
Την Πέμπτη 3 Απριλίου, η 28η έκθεση Natex σηκώνει αυλαία και στο διάστημα της 5νθήμερης διάρκειάς της, χιλιάδες μάτια θα αναζητούν σε κάθε γωνιά της, εικόνες από προϊόντα για κάθε είδους δραστηριότητες στη φύση.
 
Εκατοντάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες, ανακατεμένοι στο μεγάλο αντάμωμα των ανθρώπων της θάλασσας, του βουνού, της περιπέτειας και της κυνοφιλίας, θα ξαναβρεθούν και πάλι δίπλα δίπλα, με τους πρώτους να παρουσιάζουν και τους επισκέπτες για να δουν, να αποκτήσουν και να ενημερωθούν για κάθε τι που ενδιαφέρει τους ίδιους και την παρέα τους.
 
Κυνηγετικά είδη, σκάφη, είδη ψαρέματος, προϊόντα υπαίθριας διαβίωσης, καταδυτικός εξοπλισμός, είδη περιποίησης και τροφές για τους τετράποδους φίλους μας και πολλά κυνοφιλικά δρώμενα, είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των όσων θα δουν οι επισκέπτες.
 
Για τον κόσμο του κυνηγιού όμως, την μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα, θα την κάνουν τα έμψυχα “εκθέματα”.
 
Κυνηγόσκυλα απ’ όλες τις φυλές, τετράποδοι σύντροφοι για κάθε είδους φτερωτό και τριχωτό θήραμα θα βρίσκονται εκεί για να τους θαυμάσουν και μαζί τους αντιπροσωπευτικοί Όμιλοι, εκτροφείς και εκπαιδευτές, έτοιμοι να πλουτίσουν τις γνώσεις σας και να λύσουν κάθε απορία που σας ενδιαφέρει γύρω απο την εκτροφή, την διατροφή, την εκπαίδευση και τις δυνατότητες του σκύλου σας.
 
Για 28 συνεχόμενη χρονιά η Natex ανοίγει τις πύλες της, καλωσορίζοντας εκθέτες και επισκέπτες, διοργανώνοντας ένα μοναδικό εκθεσιακό πανόραμα, όπως το εγγυάται το κύρος των περιοδικών Βυθός, Σκάφος, Ψάρεμα, Diver, Άρτεμις, Ψάρεμα με Σκάφος και η πολύχρονη υπευθυνότητα της VARVERIS MEDIA.
 
Σας περιμένουμε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ