Αρχική » Grid with Sidebar » Ν. Παναγιωτόπουλος : ” Υπάρχει ΜΚΟ που έχει πάρει πάνω από ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, για την αρκούδα, μόνο στην Δυτική Μακεδονία !!!…ΗΧΗΤΙΚΟ

Ν. Παναγιωτόπουλος : ” Υπάρχει ΜΚΟ που έχει πάρει πάνω από ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, για την αρκούδα, μόνο στην Δυτική Μακεδονία !!!…ΗΧΗΤΙΚΟ

by iHunt
Ν. Παναγιωτόπουλος - Αρκτούρος : " Υπάρχει ΜΚΟ που έχει πάρει πάνω από ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, για την αρκούδα, μόνο στην Δυτική Μακεδονία !!!...ΗΧΗΤΙΚΟ

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Αρκετές αλήθειες για τον ρόλο των Μ.Κ.Ο ακούστηκαν στην εκπομπή του Χρήστου Νατσούλη στο Ράδιο ΑΝΤΕΝΝΕΣ 93,6 κατά την διάρκεια συνέντευξης που πήρε από τον κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο ς της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος του Δήμου Καστοριάς.

SVESTONOF

Με αφορμή το πλήθος εμφανίσεων αρκούδων μέσα σε χωριά του νομού Καστοριάς τις τελευταίες ημέρες ο κ. Παναγιωτόπουλος ενδεικτικά αναφέρθηκε ότι :

1. Yπεύθυνες για τις αρκούδες και τα προβλήματα που δημιουργούν δεν είναι οι Μ.Κ.Ο που παίρνουν τα χρήματα για τις μελέτες, προγράμματα κτλ. αλλά το κράτος και οι Δασικές Υπηρεσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ : Απαράδεκτο αντικυνηγετικό κείμενο σε σχολικό βιβλίο της Α’ Δημοτικού

2. Παραδέχτηκε ότι οι περιβαλλοντικές οργανώσεις – Μ.Κ.Ο όντως έχουν πάρει πάρα πολλά χρήματα για την αρκούδα στην Δυτική Μακεδονία και ουσιαστικά φωτογράφισε Μ.Κ.Ο  ( την αντίπαλη οργάνωση του Αρκτούρου ) ότι έχει πάρει και πάνω από ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, χωρίς ουσιαστικά να έχουν γίνει τα έργα που θα έπρεπε και να μην έχουν παρθεί μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων, ώστε να μην εισέρχονται οι αρκούδες μέσα στα χωριά.

3. Οι ομάδες άμεσης επέμβασης δεν είναι επαρκώς εξοπλισμένες και ουσιαστικά δεν υφίστανται πάρα μόνο στα χαρτιά και για τα μάτια του κόσμου.

4. Στην αδιαμφισβήτητη μεγάλη αύξηση του πληθυσμού της αρκούδας σε όλη την Μακεδονία, λέγοντας επί λέξη ότι έχουν αυξηθεί τόσο πολύ που πλέον σε κάθε κεράσια υπάρχει και από μια αρκούδα !!!

5. Αν υπάρξει τραυματισμός, επίθεση ή και θάνατος ανθρώπου από αρκούδα την ευθύνη φέρει ακέραια το κράτος και σε καμιά περίπτωση οι 2 Μ.Κ.Ο που παίρνουν τα εκατομμύρια για τις μελέτες μιας και ο ρόλος τους είναι συμβουλευτικός και έχουν το ακαταδίωκτο.

Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη του κ. Παναγιωτόπουλου…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου
demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ