Αρχική » Grid with Sidebar » Mercedes-AMG G63 με μοναδική εμφάνιση

Mercedes-AMG G63 με μοναδική εμφάνιση

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η Mercedes-AMG εξελίσσει μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδοχή της κορυφαίας G63.

SVESTONOF

Το συγκεκριμένο τετρακίνητο μοντέλο φέρει τον κωδικό «Project Geländewagen» και αποτελεί προϊόν συνεργασίας της φίρμας του Affalterbach με τον σχεδιαστή της ανδρικής σειράς του οίκου Louis Vuitton και ιδρυτή της μπράντας Off-White, Virgil Abloh.

Στην ιδιαίτερη έκδοση της Mercedes-AMG G63, όπως δείχνουν και οι πρώτες teaser φωτογραφίες, θα κυριαρχούν στοιχεία με ρετρό χαρακτήρα, που θυμίζουν αυτοκίνητο προηγούμενων δεκαετιών. Όπως για παράδειγμα οι πεντάκτινες ζάντες Monoblock, που τοποθετούνται σε σλικ ελαστικά, στα οποία κυριαρχούν η κίτρινη γραμματοσειρά με την ένδειξη «Geländewagen» που ελληνιστί σημαίνει «όχημα παντός εδάφους».
Η μοναδικότητα συνεχίζεται και στο εσωτερικό, όπου τη θέση των ψηφιακών οργάνων έχουν πάρει αναλογικοί δείκτες, όπως το ταχύμετρο. Μάλιστα, εδώ οι δείκτες διαφέρουν, ιδιαίτερα στην περιοχή ανάμεσα στα 250-300 km/h, όπου υπάρχει η ένδειξη «Fast». Επίσης, διαφορετικής σχεδίασης θα είναι και το τιμόνι, που θα διαθέτει στοιχεία από τα μονοθέσια της Φόρμουλα 1, με ενσωματωμένους διακόπτες και λυχνίες, αλλά και φωτιζόμενη στεφάνη.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι σχετικά με τα μηχανικά μέρη της Mercedes-AMG G63 «Project Geländewagen». Απλά, να αναφέρουμε ότι η έκδοση παραγωγής τροφοδοτείται από έναν V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 585 ίππους και 849 Nm ροπής. Τέλος να αναφέρουμε, ότι το «Project Geländewagen» θα μπει σε δημοπρασία στα τέλη του 2020, με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δίνεται σε οργανώσεις που υποστηρίζουν τις τέχνες και την διάδοσή τους.

https://www.protothema.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ