Αρχική » Grid with Sidebar » Μάκης Μίτας: Παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκιτ ο Έλληνας σκοπευτής…VIDEO

Μάκης Μίτας: Παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκιτ ο Έλληνας σκοπευτής…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τρομερός Μάκης Μίτας. Αφού εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τη συμμετοχή του στον τελικό του σκιτ στο Μπακού, ο Έλληνας πρωταθλητής της σκοποβολής κατέκτησε και το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στην Ιστορία των παγκοσμίων πρωταθλημάτων στο σκιτ.

SVESTONOF

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο καταπληκτικός Μάκης Μίτας. Ο πρωταθλητής της σκοποβολής ήταν εύστοχος στις δύο τελευταίες βολές του στον τελικό του σκιτ, πέρασε τον Φινλανδό Καλιόινεν και κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπακού!

Ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μετά την επιτυχία του ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος -με τη συμμετοχή του στον τελικό- είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου (για 3η φορά στην καριέρα του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός).

Ο Μίτας ήταν… απολαυστικός και με 56 εύστοχες βολές ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Στην δεύτερη θέση ήρθε ο Φινλανδός Καλιόνεν (με 55 βολές) και στην τρίτη ο Αιγύπτιος Μεχελμπά με 46 εύστοχες βολές.

 Αναμφίβολα πρόκειται για μια μοναδική επιτυχία που όμοιά της η χώρα μας δεν έχει ξαναζήσει.

Δείτε εδώ το αγώνα του Μάκη Μ’ιτα

Παγκόσμια διάκριση για τα Ελληνικά χρώματα πέτυχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν η ομάδα του Σκητ Ανδρών. Κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο στο ομαδικό του αγωνίσματος. Στο ατομικό του Σκητ Ανδρών ο Ευθύμιος Μίτας εξασφάλισε για τη χώρα μας μια ακόμη κάρτα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»!

Ασημένιο Μετάλλιο με Πανελλήνιο Ρεκόρ!

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους οι αθλητές μας του Σκητ Ανδρών. Οι Ευθύμιος Μίτας (124), Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης (121) και Νικόλαος Μαυρομμάτης (121). Με επίδοση στο σύνολο 366/375 κατέλαβαν τη δεύτερη θέση και το Ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό του Σκητ καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ