Αρχική » Grid with Sidebar » Λύκος ψάχνει για αδέσποτα στο Μπιζάνι Ιωαννίνων…VIDEO

Λύκος ψάχνει για αδέσποτα στο Μπιζάνι Ιωαννίνων…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Λύκος ψάχνει για αδέσποτα στο Μπιζάνι Ιωαννίνων.

Άλλο ένα λύκο να ψάχνει για σκυλιά και γάτες, εντός κατοικημένης περιοχής, απαθανάτισε, ο καλός φίλος και κάτοικος του χωριού Λεωνίδας Τζίμας οποίος μας έστειλε και το σχετικό βίντεο.

SVESTONOF

Μιλάμε για το Μπιζάνι Ιωαννίνων όπου το πρωί του Σαββάτου 03/02/24 και γύρω στις 06.30 το πρωί και ενώ ο Λεωνίδας πήγαινε στην δουλειά του, είδε ένα λύκο να βγαίνει από την αυλή ενός συγχωριανού του πηδώντας με άνεση τον μαντρότοιχο. Σύμφωνα με τον Λεωνίδα, που και ο ίδιος είναι παθών από την “ευεργετική” παρουσία και αύξηση του πληθυσμού του λύκου, μιας και πριν 2 χρονιά, λύκοι του έφαγαν 4 σκυλιά στην περιοχή του Ανθρακίτη Ζαγορίου δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς ο πληθυσμός των λύκων έχει αυξηθεί υπερβολικά, δεν φοβούνται τίποτα και πολλές φορές φτάνουν κυριολεκτικά στις εισόδους κατοικιών, με ότι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας ” Πριν 3 ημέρες φάγανε πρόβατα μέσα στο χωριό και την προηγούμενη εβδομάδα είχαν φάει 3 αδέσποτα. Φέτος μέχρι τώρα έχουν φαγωθεί στην δικιά μας ευρύτερη περιοχή και στα γύρω χωριά, Επισκοπικό, Αμπέλια, Νεοκαισάρεια, Κολωνιάτι, Σερβιανά, πάνω από 17 σκυλιά πού ξέρω εγώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Επίθεση αγριογούρουνου σε πελάτες σε εμπορικό κέντρο …VIDEO

Αρκετά σκυλιά επίσης έχουν φαγωθεί και στο Μιτσικέλι. Και αυτός τώρα έφτασε μέχρι την πλατεία του χωριού ψάχνοντας για σκυλιά και γάτες που είναι εύκολη τροφή σε σχέση με τα αγριογούρουνα. Γεμίσαμε λύκους, όπου και να πάμε για κυνήγι υπάρχουν λύκοι που τρώνε σκυλιά. Βγαίνουμε έξω, στην ύπαιθρο και δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψουμε σπίτι με τα σκυλιά μας. ”

 

Αλέξανδρος Παλαιολόγος για το iHunt.gr 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ