Αρχική » Grid with Sidebar » Λύκος μέσα στη πόλη της Φυλής…VIDEO

Λύκος μέσα στη πόλη της Φυλής…VIDEO


SVESTONOF

Άλλος ένας σπάνιος που επέλεξε τον εύκολο δρόμο της “αρμονικής συνύπαρξης” που τόσο πολύ διαφημίζουν οι ειδικοί λυκολόγοι των Μ.Κ.Ο που βιοπορίζονται από την δήθεν σπανιότητα των λύκων στην Ελλάδα, αφού και αυτός διάλεξε να τρέφεται με αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα σκυλιά και γάτες εντός πόλεων και χωριών όπως αμέτρητοι άλλοι του είδους του σε όλη την χώρα.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι λύκοι έχουν κυριολεκτικά αποδεκατίσει τα ελάφια στην γειτονική Πάρνηθα, τα οποία πολύ σύντομα θα τα θυμόμαστε μόνο από βίντεο και φωτογραφίες, ενώ τα υπόλοιπα φυσικά τους θηράματα ( ζαρκάδια και αγριογούρουνα ) ενώ βρίσκονται σε υπεραφθονία παντού, ωστόσο είναι πιο δύσκολη και επικίνδυνη λεία σε σχέση με τα σκυλιά και γάτες που είναι εξαιρετικά εύκολοι στόχοι για τους λύκους, συν το γεγονός ότι έχουν αυξηθεί υπερβολικά και σε σημείο υπερπληθυσμού έπειτα από 35 ολόκληρα χρόνια απόλυτης προστασίας αφού μιλάμε για αρπακτικά τα οποία δεν διαθέτουν φυσικούς εχθρούς !!!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ημαθία: Λύκοι κόβουν βόλτες έξω από σπίτια, φτάνουν ακόμα και μέσα στην Αλεξάνδρεια…VIDEO

Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται είναι να εισέρχονται σε κατοικημένες περιοχές, κάτι το οποίο δεν είναι δα και τόσο δύσκολο ούτε επικίνδυνο αφού ο άνθρωπος εδώ και 35 ολόκληρα χρόνια δεν αποτελεί κίνδυνο και ο λύκος ξέχασε ή ξέμαθε να τον φοβάται με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια μικρών παιδιών και ηλικιωμένων.

Και αν βρε αδερφέ υπάρξουν και μερικές φωνές διαφωνίας ή και διαμαρτυρίας, αυτές πνίγονται και χάνονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από τις ορδές των άσχετων που έχουν φάει αμάσητο το παραμύθι των Μ.Κ.Ο περί αρμονικής συνύπαρξης και θεωρούν φυσιολογικό την παρουσία λύκων, αρκούδων, αλεπούδων και τσακαλιών εντός χωριών και πόλεων.

Το βίντεο είναι από το Σάββατο 28/02/2026, στις 18:50 το απόγευμα, από τον Σπύρο Μπρέμπο, κάτοικο της περιοχής και είναι τραβηγμένο ουσιαστικά μέσα στην πόλη της Φυλής της ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!!

Αξίζει και πρέπει να σημειωθεί ότι η αρμονική συνύπαρξη με τα μεγάλα σαρκοβόρα αρπακτικά, που τόσο πολύ διαφημίζουν οι 2 ΜΚΟ που βιοπορίζονται από την δήθεν σπανιότητα συγκεκριμένων ειδών δεν γίνεται να επιτευχθεί χωρίς την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας και σίγουρα δεν επιτυγχάνεται με συνεχείς απαγορεύσεις και με το να κάνουμε τα σπίτια, τις αυλές και τις περιουσίες μας φρούρια και τις ζωές μας φυλακές από τον φόβο των λύκων που αυξάνονται σε σημείο υπερπληθυσμού αφού μιλάμε για αρπακτικά τα οποία δεν διαθέτουν φυσικούς εχθρούς !!!

Ο πλέον αδαής αντιλαμβάνεται ότι κάτι τέτοιο είναι απολύτως ανεφάρμοστο και ουτοπικό, άσε που πλέον τώρα τελευταία, έχει καταντήσει και άκρως επικίνδυνο, μιας και αυτή, η ανόητη πολυετής υπερπροστασία έχει οδηγήσει τα αρπακτικά να χάσουν τον τόσο χρήσιμο και πολύτιμο αρχέγονο φόβο τους προς τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει να μας βλέπουν σαν τροφή, θυμηθείτε τις 2 πολύ πρόσφατες επιθέσεις λύκου σε μικρά παιδάκια στην Χαλκιδική !!!

Αυτή η περιβόητη αρμονική συνύπαρξη επιτυγχάνεται με ένα και μοναδικό τρόπο, δηλαδή με επιστημονικά τεκμηριωμένη διαχείριση, που σημαίνει ελεγχόμενη μείωση του πληθυσμού του εκάστοτε αρπακτικού και παράλληλη “εκπαίδευση” του ζώου ότι ο άνθρωπος και οτιδήποτε άλλο ανήκει σε αυτόν, έστω και αν ακόμα αυτό μυρίζει σαν άνθρωπος, πρέπει να αποφεύγεται ως άκρως επικίνδυνο και θανατηφόρο για το ίδιο το αρπακτικό !!!

Με άλλα λόγια πρέπει τα αρπακτικά να ξαναρχίσουν να μας φοβούνται και να μας αποφεύγουν και όχι το αντίθετο που προωθούν οι διάφορες Μ.Κ.Ο προς ίδιον όφελος !!!

Δείτε το video…

Υ.Γ Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα, μετά από όλες αυτές τις τεκμηριωμένες καταγραφές λύκων, εντός πόλεων της Αθήνας ( για να μην αναφέρουμε τα αμέτρητα περιστατικά στην περιφέρεια ) όλων των ειδών οι χρηματοδοτήσεις και συναλλαγές με τις ΜΚΟ που έχουν αναλάβει εργολαβία την σωτήρια του λύκου, θα είχαν κοπεί μαχαίρι χτες, μιας και αυτές οι καταγραφές αποτελούν ατράνταχτες αποδείξεις ότι το συγκεκριμένο είδος μόνο σπάνιο δεν είναι πλέον.

demobanner

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ