Αρχική » Grid with Sidebar » Λύκοι κατασπάραξαν τον μικρό Εμίλ…VIDEO

Λύκοι κατασπάραξαν τον μικρό Εμίλ…VIDEO

by iHunt
Λύκοι κατασπάραξαν τον μικρό Εμίλ...VIDEO

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ένας νέος ισχυρισμός για τον θάνατο του μικρού Εμίλ έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τον οποίο λύκος μπορεί να κατασπάραξε το αγοράκι.

SVESTONOF

Από προηγούμενες έρευνες, υπήρχαν αναφορές ότι το παιδί φέρει δαγκωματιές, ωστόσο δεν είχε καθοριστεί από ποιο ζώο είναι. Τώρα, όπως δημοσιεύει η Daily Mail, ο μικρός Εμίλ φέρεται να έχει δαγκωματιές από λύκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Αγέλη λύκων ….”περιπολούν” λίγο έξω από τη Λεκάνη Καβάλας…VIDEO

Η ανατριχιαστική θεωρία έρχεται μετά την ανακάλυψη ενός θραύσματος οστού νωρίτερα αυτόν τον μήνα κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το κρανίο του μικρού Εμίλ το οποίο είχε κατάγματα και ένα σημάδι από δάγκωμα.

Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας στην υπόθεση, Ζαν Λικ Μπλανσόν, έχει πει ότι άγρια ζώα μπορεί να διέλυσαν τα οστά του Εμίλ και θα μπορούσαν επίσης, να αποδίδονται σε εκείνα τα «μικρά κατάγματα» και τα «σημάδια από δάγκωμα» στο κρανίο του.

«Το κρανίο του δείχνει σημάδια από δάγκωμα, πιθανώς από ζώο. Τα οστά από μόνα τους δεν μας επιτρέπουν να καταλήξουμε στην αιτία του θανάτου του μικρού αγοριού» είχε τονίσει.

«Οι έρευνες θα διαρκέσουν για όσο χρόνο χρειαστεί», είχε επισημάνει, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο συνταγματάρχης Πιερ-Ιβ Μπαρντί, διοικητής της χωροφυλακής στο Άλπ ντε Οτ Προβάνς.

«Πρόκειται για μια πολύ λεπτή, λεπτομερή δουλειά, για αυτόν ακριβώς τον λόγο φέραμε τους καλύτερους, εκείνους που διαθέτουν τη μεγαλύτερη εμπειρία σε διεθνές επίπεδο».

Πηγή :ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ