Αρχική » Grid with Sidebar » Λαθροθήρες εμβόλισαν αυτοκίνητο της θηροφυλακής της Γ’ ΚΟΠ – Σε κίνδυνο οι θηροφύλακες

Λαθροθήρες εμβόλισαν αυτοκίνητο της θηροφυλακής της Γ’ ΚΟΠ – Σε κίνδυνο οι θηροφύλακες

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Εδώ και δυο μήνες η θηρφυλακή της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου έφτανε πολύ κοντά στην σύλληψή λαθροθήρων που δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Σοφικού Κορινθίας αλλά αυτοί κατάφερναν να διαφεύγουν αλώβητοι.

SVESTONOF

Τελικά ομάδα θηροφυλάκων αποτελούμενο από τους Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Τενέας, Κορίνθου και Λουτρακίου, εντόπισε το βράδυ της Τρίτης 17ης/1/23 και περί ώρα 21.30 ένα όχημα να κινείται ύποπτα.

Μετά από πολύωρη παρακολούθηση οι θηροφύλακες άκουσαν  πυροβολισμό και τότε άμεσα κινήθηκαν προς το μέρος του, προσπαθώντας να το ακινητοποιήσουν. Το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε πλάγια το όχημα της θηροφυλακής στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Οι Θηροφύλακες αναγνώρισαν τον οδηγό και είδαν ότι υπήρχε εντός του οχήματος και συνοδηγός. Ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία και άρχισαν να ακολουθούν το όχημα ώσπου κάποια στιγμή το βρήκαν εγκαταλειμμένο, με ανοιχτές πόρτες, σε ένα χωράφι.

Ακολουθήθηκαν, σε συνεργασία με την Αστυνομία, οι προβλεπόμενες διαδικασίες (διαδικασία αυτοφώρου για τα άτομα αυτά, κατάσχεση αυτοκινήτου κ.τ.λ.) και υπεβλήθη σχετική μήνυση εναντίον τους στο Δασαρχείο Κορίνθου, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ