Αρχική » Grid with Sidebar » Land Rover Defender σε Pickup; Ποτέ μη λες ποτέ

Land Rover Defender σε Pickup; Ποτέ μη λες ποτέ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

H Land Rover δεν έχει ανακοινώσει ακόμα μια Pickup εκδοχή του νέου Defender, αλλά επειδή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ ένας περιβόητος designer του διαδικτύου σχεδίασε μια πιθανή εκδοχή του με καρότσα.

SVESTONOF

Η βρετανική εταιρεία διαθέτει ήδη μια επαγγελματική έκδοση της καινούριας γενιάς του θρυλικού της 4×4, το Defender Hard Top. Αν και θα φάνταζε αταίριαστο στο διαχρονικό προφίλ του αυτοκινήτου να αποκτήσει μια Pickup έκδοση, η απήχηση κυρίως στην αγορά των ΗΠΑ των λεγόμενων «αγροτικών» δεν αποκλείεται, κάποια στιγμή, να κάνει τη Land Rover να το σκεφτεί σοβαρά.

Άλλωστε, η σύγχρονη -μόλις δεύτερη- γενιά του Defender είναι ένα πολύ διαφορετικό αυτοκίνητο από το πρωτόλειο του 1948. Πέραν του ότι είναι πολύ πιο πολυτελές, έχει διαφορετικές εκδόσεις που συνεχώς πληθαίνουν, βάσει των κατευθύνσεων που ακολουθούν τα σημερινά αυτοκινητικά δεδομένα των SUV/Crossovers. Παρότι διατηρεί τη σκληροτράχηλη off-road ικανότητα, το περιβάλλον του δεν είναι πια μόνο η άγρια φύση – αλλά και οι ακριβοί δρόμοι μιας μητρόπολης.

Το τελευταίο, ακριβώς, μπορεί να ειπωθεί για τον τρόπο που τα παλιά «αγροτικά» έχουν μετεξελιχθεί και αγγίξει τα όρια του premium SUV. Ένα Pickup δεν είναι πια αυτό που ήταν, και μπορεί άνετα να θεωρηθεί πλέον ως σύμβολο κύρους. Για αυτό και θεωρητικά ένα Defender Pickup δεν φαντάζει τώρα όσο μακρινό φάνταζε στο παρελθόν.

Προφανώς, ο περιβόητος στο διαδίκτυο ειδικός του ψηφιακού σχεδιασμού αυτοκινήτων με το ψευδώνυμο «Sugar Chow» έχει συνειδητοποιήσει τα παραπάνω, κι έτσι δημοσίευσε στον λογαριασμό του «sugardesign_1» στα social media τις δικές του -ανεπίσημες, φυσικά- ιδέες για το σχεδιασμό που θα μπορούσε να έχει ένα Defender Pickup.

Έτσι, παρουσίασε την ψηφιακή μετατροπή του Defender 110 σε Pickup με μονή καμπίνα (Single Cab), και μάλιστα στο αντιπροσωπευτικό ασημί χρώμα της νέας γενιάς του. Σε αυτό προσέθεσε και τις δικές του «πινελιές», όπως τις ζάντες στο χρώμα του χαλκού και ένα επιπλέον σετ προβολέων στην οροφή. Και η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει πολύ ρεαλιστική δουλειά.

Πηγή :https://www.carandmotor.gr/

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ