Αρχική » Grid with Sidebar » Λαμία: Αγριογούρουνα έκοβαν βόλτες τη νύχτα στον Άγιο Λουκά…VIDEO

Λαμία: Αγριογούρουνα έκοβαν βόλτες τη νύχτα στον Άγιο Λουκά…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Δεν είναι η πρώτη φορά που αγριογούρουνα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στην πόλη.

SVESTONOF

Στην περιοχή του Αγίου Λουκά και των Ανθέων στη Λαμία έκοβαν βόλτες μετά τα μεσάνυχτα τα αγριογούρουνα, σύμφωνα με μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών, αλλά και περιοίκων.

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς πρόλαβαν και τα κατέγραψαν με το κινητό τους, όπως ο φίλος αναγνώστης που μας έστειλε την επόμενη φώτο με το αγριογούρουνο με το οποίο είχε μια απρόσμενη συνάντηση στην περιοχή του Αγίου Λουκά.

Λίγο πιο κάτω στην οδό Αριστοφάνους, κοντά στα σχολικό συγκρότημα στην περιοχή των Ανθέων, ένας περίοικος κατέγραψε δυο αγριογούρουνα που έψαχναν για τροφή σκάβοντας, προκαλώντας έτσι μικροζημιές.

Δείτε το βίντεο:

Οι οδηγοί και οι δικυκλιστές, που κινούνται στην περιοχή του Αγίου Λουκά, στο Ισιαδάκι, αλλά και στο νέο περιφερειακό από ΚΕΥΠ προς Νοσοκομείο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί τις μεταμεσονύχτιες και πρώτες πρωινές ώρες, γιατί υπάρχουν αρκετά αγριογούρουνα και υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τροχαίου.

Επίσης ακόμη ένα επικίνδυνο σημείο είναι το κομμάτι του δρόμου από τον κόμβο της Ξηριώτισσας μέχρι τη διασταύρωση του “ICE”, όπου έχουν γίνει σοβαρά τροχαίο με αγριογούρουνα.

Πηγή :lamiareport.gr

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ