Αρχική » Grid with Sidebar » ΚΥΠΡΟΣ : Ανάρμοστο και ανήθικο υλικό σε νηπιαγωγεία καταγγέλουν οι κυνηγοί

ΚΥΠΡΟΣ : Ανάρμοστο και ανήθικο υλικό σε νηπιαγωγεία καταγγέλουν οι κυνηγοί

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
ΚΥΠΡΟΣ : Ανάρμοστο και ανήθικο υλικό σε νηπιαγωγεία

Οι «Ενεργοί Πολίτες- Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών», κατάφεραν να αποσύρουν βιβλίο με ανάρμοστο και ανήθικο υλικό σε νηπιαγωγεία.

SVESTONOF

Δείτε την επιστολή που έστειλαν στον Υπουργό Παιδείας της Κύπρου

Θέμα: Ανάρμοστο και ανήθικο υλικό σε νηπιαγωγεία

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και κατ’ επέκταση στα όσα σαθρά διαδραματίζονται γύρω μας τον τελευταίο καιρό, απαιτούμε ως κύπριοι πολίτες, μέλη του κοινωνικού συνόλου της χώρας μας, την άμεση έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος διοχεύτευσε το προαναφερόμενο υλικό, το οποίο και επισυνάπτεται, σε παιδάκια του νηπιαγωγείου.

Αυτές οι εικόνες, πρωτίστως προσβάλλουν τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας, το κάθε τι φυσιολογικό και παραπέμπουν σε ψυχανώλους ανθρώπους, που ακολουθούν κατά πόδας τα δυτικά πρότυπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Μαυρόγυπες στην ανατολική Ροδόπη μετά από 31 χρόνια

Τονίζουμε, ότι θα επιδείξουμε μηδενική ανοχή σε τέτοιες ύπουλες προσπάθειες ψυχικού εκφυλισμού των παιδιών μας και προαγωγή τους στα ψυχανώμαλα πρότυπα του οποιουδήποτε.

Κανένα παιδάκι δεν είναι δυνατόν να θεωρείται ότι ευημερεί, μεγαλώνοντας εκτός της φύσης του. Τέτοιες εικόνες το μόνο που μπορεί να επιφέρουν στα παιδιά και δη του νηπιαγωγείου, είναι σύγχιση ταυτότητας και άλυτα ψυχολογικά θέματα τα οποία και δύνανται να τα επηρεάσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Κανένας σεξουαλικός προσανατολισμός, όπως αρέσκονται να τον ονομάζουν, δεν μπορεί να αποπροσανατολίζει τα παιδιά μας εκτός των φυσιολογικών πλαισίων και μάλιστα εν αγνοία των γονέων τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ενδελεχή έρευνα για την προέλευση αυτών των εικόνων, καθώς και την άμεση απόσυρση τους από τα οποιαδήποτε σχολεία.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, επιφυλασσόμεθα όλων των νομικών μας δικαιωμάτων.

Μετά τιμής,

Νικόλας Προδρόμου,

Πρόεδρος,

Ενεργοί Πολίτες- Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ