Αρχική » Grid with Sidebar » Κυνηγός θεράπευσε και στην συνέχεια απελευθέρωσε λαγό…VIDEO

Κυνηγός θεράπευσε και στην συνέχεια απελευθέρωσε λαγό…VIDEO

by iHunt
Κυνηγός θεράπευσε και στην συνέχεια απελευθέρωσε λαγό...VIDEO

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το παρακάτω περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε αμέτρητα άλλα παρόμοια (διασώσεις ελαφιών, ζαρκαδιών, διάφορων αρπακτικών πτηνών ακόμα και δελφινιών) και αποδεικνύει περίτρανα και για πολλοστή φορά ότι οι Κυνηγοί (με Κ κεφαλαίο) είναι αναμφισβήτητα οι πανταχού παρών, άμισθοι φύλακες άγγελοι της άγριας ζωής και ενίοτε είναι εκείνοι που θα διδάξουν ήθος και κυνηγετική παιδεία !!!

SVESTONOF

Τον Φεβρουάριο και κατά την διάρκεια κυνηγίου μπεκάτσας ο συνάδελφος Στέφανος Κωτούλας βρήκε ένα μικρό λαγουδάκι το οποίο ήταν άρρωστο. Ο Στέφανος το περιέθαλψε, το πήρε μαζί του, το πήγε σε κτηνίατρο και το θεράπευσε, ενώ στην συνέχεια το τάισε και το μεγάλωσε, ώσπου να γίνει ο υγιής και δυνατός λαγός που σήμερα απελευθέρωσε πίσω στο φυσικό του περιβάλλον !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Κυνηγός ταΐζει λαγουδάκι …VIDEO

Ας δούμε πως περιγράφει την εμπειρία του ο Στέφανος, την ώρα που επιστρέφει τον νεαρό λαγό στην φύση : ” Σήμερα απελευθέρωσα έναν λαγό στο φυσικό του περιβάλλον τον οποίο περιέθαλψα, τάϊσα και τον μεγάλωσα από τον Φεβρουάριο που τον βρήκα ασθενή στο κυνήγι. Ελεύθερος γερός και δυνατός να είσαι ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ. ”

Αισιόδοξες και άκρως ενθαρρυντικές πράξεις και ενέργειες για το μέλλον του κυνηγιού στην χώρα μας, πράξεις που χρήζουν προβολής προς το ευρύ κοινό και μηνύματα με ιδιαίτερη σημασία αφού προέρχονται από την μεγαλύτερη γενιά συναδέρφων, που θα συνεχίσει και θα μεταλαμπαδεύσει στις μελλοντικές γενιές την αγάπη όλων μας για την φύση και την άγρια ζωή. Πράξεις ανυστερόβουλης αγάπης χωρίς τις γνωστές σκοπιμότητες των Μ.Κ.Ο που σε παρόμοιες περιπτώσεις, οι δημοσιεύσεις τους καταλήγουν με αριθμό τραπεζικού λογαριασμού και φυσικά την απαραίτητη παρότρυνση προς τους αφελείς να συνεισφέρουν τον οβολό τους για την “πολυέξοδη” ανατροφή του μικρού Μάρκου, Κίτσου, Ορφέα, Μάγδας κτλ.

Δείτε το video….

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ