Αρχική » Grid with Sidebar » Κυνηγοί: Επαφές με Υποψηφίους για τις Προεδρικές του ’23…VIDEO

Κυνηγοί: Επαφές με Υποψηφίους για τις Προεδρικές του ’23…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

παφές με ενδιαφερόμενους ή και υποψηφίους για τις Προεδρικές εκλογές του 2023 αλλά και με πολιτικές δυνάμεις έχουν την τελευταία περίοδο άνθρωποι του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών. Το Κίνημα δεν κατάφερε για μερικούς ψήφους στη Βουλή και το 3,27% που πέτυχαν προφανώς και δεν αφήνει κανένα αδιάφορο.

SVESTONOF

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο Πρόεδρος του Κινήματος Νικόλας Προδρόμου ανέφερε ότι οι αποφάσεις για το πως θα κινηθούν στις προεδρικές εκλογές θα ληφθούν από την Κεντρική Επιτροπή. Οι ίδιοι είπε θεωρούν ότι το 2-3% κρίνει τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εξ ου και στις συναντήσεις που έχουν με κόμματα και υποψηφίους είναι εξαιρετικά απαιτητικοί για να λάβουν απαντήσεις για το πως αλλάζουν πράγματα στον τόπο στην πράξη.

Άποψη τους είναι επίσης πως δεν χρειάζεται να υπάρξουν πολλές υποψηφιότητες από τα μικρότερα κόμματα καθώς αυτό είπε ευνοεί τους δύο μεγάλους.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε επίσης ότι το Κίνημα μεγαλώνει και έπονται νέα μικρά κινήματα και ομάδες που ενδέχεται σύντομα να γίνουν μόνιμοι συνεργάτες τους.

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/politics/kynigoi-epafes-me-ypopsifioys-gia-tis-proedrikes-toy-23-binteo


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ