Αρχική » Grid with Sidebar » Κυνηγοί απελευθερώνουν μπεκάτσα που έπιασαν ζωντανή….VIDEO

Κυνηγοί απελευθερώνουν μπεκάτσα που έπιασαν ζωντανή….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το παρακάτω περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε αμέτρητα άλλα παρόμοια (διασώσεις ελαφιών, ζαρκαδιών, διάφορων αρπακτικών πτηνών ακόμα και δελφινιών) και αποδεικνύει περίτρανα και για πολλοστή φορά ότι οι Κυνηγοί (με Κ κεφαλαίο) είναι αναμφισβήτητα οι πανταχού παρών, άμισθοι φύλακες άγγελοι της άγριας ζωής και ενίοτε είναι εκείνοι που θα διδάξουν ήθος και κυνηγετική παιδεία !!!

SVESTONOF

Την Πέμπτη 15/12/22 οι δύο καλοί φίλοι Χρήστος Παρασίδης και Γιάννης Μπάλκογλου βγήκαν για κυνήγι μπεκάτσας στα πέριξ της Νέας Πέλλας.

Ο Γιάννης μας εξηγεί : ” Κάποια στιγμή τα σκυλιά φέρμαραν, το πουλί σηκώθηκε και με κάποιο τρόπο κατάφερε να τρακάρει στον κορμό ενός δέντρου, και να πέσει ζαλισμένο στο έδαφος κοντά μου. Από την στιγμή που την ελέγξαμε για τυχόν τραυματισμούς και είδαμε πως ήταν καλά, χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά η απελευθέρωση της για εμάς ήταν μονόδρομος.”

Αισιόδοξες και άκρως ενθαρρυντικές πράξεις και ενέργειες για το μέλλον του κυνηγιού στην χώρα μας, πράξεις που χρήζουν προβολής προς το ευρύ κοινό και μηνύματα με ιδιαίτερη σημασία αφού προέρχονται από την νέα γενιά συναδέρφων, που θα συνεχίσει και θα μεταλαμπαδεύσει στις μελλοντικές γενιές την αγάπη όλων μας για την φύση και την άγρια ζωή. Μπράβο σας παιδιά είστε παράδειγμα προς μίμηση !!!

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr 

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ