Αρχική » Grid with Sidebar » Κρούσμα νυχτερινής λαθροθηρίας αγριόχοιρων στη Λαμία

Κρούσμα νυχτερινής λαθροθηρίας αγριόχοιρων στη Λαμία

by iHunt
Κρούσμα νυχτερινής λαθροθηρίας αγριόχοιρων στη Λαμία

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στη δασική περιοχή του συνοικισμού Ευρυτάνων στη Λαμία, σημειώθηκε νέο κρούσμα λαθροθηρίας δίπλα ακριβώς από τον αστικό ιστό γύρω στη 01:00 π.μ. της Κυριακής (26-05).

SVESTONOF

Βάσει πληροφοριών ακούστηκαν περίπου 15 πυροβολισμοί με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος λόγω του ότι τα πρώτα σπίτια βρίσκονται σε απόσταση 80-100μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Λύκος vs Σκούτερ σημειώσατε 2…VIDEO

Στο σημείο κατέφθασε σε σύντομο χρονικό διάστημα ο θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, ανταποκρινόμενος άμεσα στην καταγγελία που δέχθηκε. Οι λαθροθήρες είχαν τραπεί σε φυγή αφήνοντας πίσω τους τα θηράματα τα οποία ήταν τέσσερις θηλυκοί αγριόχοιροι. Στον τόπο του συμβάντος μετέβη και ο Υπεύθυνος Θήρας του Συλλόγου ο οποίος σε συνεργασία με τον θηροφύλακα βοήθησε στην έρευνα.

Από το σημείο συλλέχθηκαν κάλυκες οι οποίοι χρησιμοποιούνται για το κυνήγι αγριόχοιρων. Τα θηράματα κατασχέθηκαν και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας σε συντονισμό με τις αρμόδιες δασικές και αστυνομικές αρχές συνεχίζει την έρευνα ταυτοποίησης των λαθροθήρων.

Ο Σύλλογος ενημερώνει ότι τα αρμόδια όργανά του πραγματοποιούν συνεχείς και καθημερινούς ελέγχους με σκοπό την πάταξη της λαθροθηρίας.

Πηγή :https://tvstar.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ