Αρχική » Grid with Sidebar » Κοπή πίτας της ΚΣΕ

Κοπή πίτας της ΚΣΕ

by iHunt
Κοπή πίτας της ΚΣΕ

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Κοπή πίτας της ΚΣΕ

Αφιερωμένη στους εθελοντές κυνηγούς, στους θηροφύλακες και τους Κυνηγετικούς Συλλόγους όλης της χώρας, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης όταν ξέσπασαν οι μεγάλες φωτιές του καλοκαιριού, ήταν η κοινή επετειακή εκδήλωση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος, που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, επ’ ευκαιρία του νέου χρόνου.

SVESTONOF

«Θα σας ζητήσω όταν θα ασκείτε τα καθήκοντα σας, όταν θα υπηρετείτε την κοινωνία και τα δημόσια αξιώματα που σας εμπιστεύθηκε ο λαός ή η Πολιτεία μας, να θυμάστε ότι οι κυνηγοί και οι Οργανώσεις τους είναι πολύτιμες κοινωνικές εφεδρείες, για όσους θέλουν να υπερασπιστούν το φυσικό περιβάλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ενα ευρωπαϊκό εργαλείο διαχείρισης των λύκων που θα συζητηθεί

Με αυτόν τον χαρακτηριστικό τρόπο ξεκίνησε την ομιλία του ο Πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. κ. Γ. Αραμπατζής, απευθυνόμενος στο πολυπληθές και… διακομματικό ακροατήριο των πολιτικών εκπροσώπων, που βρέθηκαν στη μεγάλη σάλα του ξενοδοχείου.

Νυν και τέως Υπουργοί, δεκάδες βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, προσήλθαν στην εκδήλωση, αναγνωρίζοντας το ειδικό κοινωνικό βάρος και τη «δυναμική» που αντιπροσωπεύουν οι επίσημες Κυνηγετικές Οργανώσεις, όπως και ο κόσμος των χιλιάδων κυνηγών που συσπειρώνουν και εκπροσωπούν.

 

Ο Γ.Γ. Δασών και εκπρόσωπος της Κυβέρνησης κ. Ε. Σταθόπουλος

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας εκπροσωπήθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα Δασών κ. Στάθη Σταθόπουλο, ενώ συνολικά από την κυβέρνηση έδωσαν το παρόν ο Υπουργός Υγείας κ. Αδ. Γεωργιάδης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρ. Σταϊκούρας, η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Μ. Κεφαλά και ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Β. Σπανάκης.

 

Η αντιπροσωπεία των Υπουργών πλαισιώνονταν από τους Αντιπροέδρους της Βουλής και βουλευτές της ΝΔ κκ Γ. Γεωργαντά και Α. Μπούρα και τους βουλευτές ΝΔ κ. Α. Δημοσχάκη, κ. Κ. Κατσαφάδο, κ. Χ. Κέλλα, κ. Γ. Κωτσό, κ. Ε. Λιάκο, κ. Μ. Λιβανό, κα Αικ. Μονογιού, κ. Χρ. Μπουκώρο, κ. Β. Οικονόμου, κα Α. Σκόνδρα και κ. Γ. Στύλιο, καθώς και την ευρωβουλευτή κα Ασημακοπούλου.      

Ο βουλευτής του ΚΚΕ και κυνηγός κ. Αθανάσιος Παφίλης

Την αξιωματική αντιπολίτευση εκπροσώπησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Μ. Ζαμπάρας, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο κ. Εμμ. Χριστοδουλάκης, το ΚΚΕ ο κ. Θ. Παφίλης και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ο Γραμματέας της Κ.Ο. κ. Κ. Μπούμπας.

Από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, παρευρέθηκε και ο Γραμματέας Περιβάλλοντος του κόμματος κ. Π. Δημόπουλος.
Δεκάδες, φυσικά, ήταν και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από ολόκληρη τη χώρα, ανάμεσα τους τόσο ο Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λ. Κυρίζογλου, όσο και ο Αντιπρόεδρος της κ. Β. Σιώμος.

Επίσης, από την Περιφέρεια Αττικής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κοσμόπουλος, από την Περιφέρεια Ηπείρου οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Χ. Λαζάνης και κ. Ν. Παπαγρηγορίου, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ κ. Γ. Γουρδομιχάλης, ο Δήμαρχος Ανωγίων κ. Σ. Κεφαλογιάννης και πολλοί άλλοι….

Τόσο ο Πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. κ. Γ. Αραμπατζής, όσο και ο Πρόεδρος της Δ ́Κ.Ο.Σ.Ε. κ. Φ. Τρακάκης, ενημέρωσαν το πολιτικό ακροατήριο για τις εθελοντικές, περιβαλλοντικές και επιστημονικές δράσεις των Κυνηγετικών Οργανώσεων, με έμφαση στις φυσικές καταστροφές που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Αίσθηση προκάλεσε ένα εντυπωσιακό βίντεο που αποτύπωνε αυτές τις δράσεις των κυνηγών κατά την διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών του καλοκαιριού, αλλά και της πλημμύρας που ακολούθησε σε περιοχές της Θεσσαλίας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκε για τη στενή συνεργασία του με τις Κυνηγετικές Ογανώσεις ο Αντιπύραρχος Σημιακάκης Χρήστος.

Σε ένα είδος απάντησης ως προς τις επισημάνσεις και τις αιτιάσεις του Προέδρου της Κ.Σ.Ε., όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων και της πολιτικής ζωής, φρόντισαν με τις ομιλίες τους να καταθέσουν την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση τους, στο πλούσιο έργο και τις ποικιλόμορφες δράσεις που αναπτύσσουν οι Κυνηγετικές Οργανώσεις για την προστασία της φύσης και της άγριας ζωής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε.
ΦΩΤ. ΤΡΑΚΑΚΗΣ

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ