Αρχική » Grid with Sidebar » Κινδύνεψε ο κτηνοτρόφος από επίθεση λύκων στη Φαρκαδόνα

Κινδύνεψε ο κτηνοτρόφος από επίθεση λύκων στη Φαρκαδόνα

by iHunt
Κινδύνεψε ο κτηνοτρόφος από επίθεση λύκων στη Φαρκαδόνα

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ένα τρομακτικό περιστατικό σόκαρε τους κατοίκους της έδρας του Δήμου, τη Φαρκαδόνα. Σύμφωνα με το KriniLive.gr μια αγέλη 7 λύκων εμφανίστηκε σε ένα ποιμνιοστάσιο και παρουσία του κτηνοτρόφου κατασπάραξε πρόβατα. Ο Κτηνοτρόφος, που βρέθηκε αντιμέτωπος με τα άγρια ζώα, κινδύνεψε σοβαρά και για να σωθεί αναγκάστηκε να ανέβει σε ένα τρακτέρ, παρακολουθώντας από απόσταση τον εφιάλτη που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια του.

SVESTONOF
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Η Dacia βάζει δύο ολοκαίνουργια μοντέλα στη γκάμα της

Οι λύκοι, που εισέβαλαν στο ποιμνιοστάσιο με αποφασιστικότητα, κατασπαράζοντας ζώα από το κοπάδι του συμπολίτη μας με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές οικονομικές ζημιές. Ο Κτηνοτρόφος, που παρότρυνε τους κάτοικους της περιοχής να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και να προστατεύουν τα κοπάδια τους, εκφράζει τη λύπη του για το περιστατικό και ευχαριστεί τον Θεό που τον έσωσε από την οργή των αρπακτικών ζώων.

Οι αρχές έχουν ειδοποιηθεί για το συμβάν και έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό της αγέλης των λύκων και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας των κτηνοτρόφων της περιοχής. Παράλληλα, έχει εκδοθεί προειδοποίηση προς τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν την περιοχή όπου εντοπίστηκαν οι λύκοι, προκειμένου να αποτραπούν νέα περιστατικά βίαιων επιθέσεων σε ζώα κτηνοτρόφων.

Πηγή :KriniLive.gr

 

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ