Αρχική » Grid with Sidebar » Καρδίτσα : Ακόμη και κολυμπώντας κυνηγοί συμμετέχουν στον απεγκλωβισμό των συνανθρώπων μας….VIDEO

Καρδίτσα : Ακόμη και κολυμπώντας κυνηγοί συμμετέχουν στον απεγκλωβισμό των συνανθρώπων μας….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τις διασώσεις εγκλωβισμένων στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Καρδίτσα, με το ύψος του νερού σε κάποια σημεία να έχει φτάσει τα δύο μέτρα.

SVESTONOF

Εκτός από τον στρατό και την Πυροσβεστική, στην μάχη για τη διάσωση των συμπολιτών μας έχουν ριχτεί και απλοί πολίτες κάτοικοι του χωριού ή γείτονες από διπλανά χωριά, οι οποίοι με αυταπάρνηση μπαίνουν με δικές τους βάρκες μέσα στα λασπόνερα προκειμένου να απεγκλωβίσουν άτομα κάθε ηλικίας. Πρόκειται για τους συναδέλφους κυνηγούς, Αποστόλη Μοσχόπουλο, Βαγγέλη και Μάκη Τσαπουρνή οι οποίοι είναι κάτοικοι του γειτονικού χωριού Προάστιο !!!

Ακόμα και κολυμπώντας οι συνάδελφοι κυνηγοί, με τις ειδικές χειμερινές φόρμες, από νεοπρέν, που χρησιμοποιούμε στα νερά και στο κυνήγι των υδρόβιων, τραβούν τις βάρκες έτσι ώστε να βγάλουν σε ασφαλή σημεία τους πλημμυροπαθείς. Σε 3 από τις πολλές επιχειρήσεις τους, οι 3 κυνηγοί απελευθερώνουν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, μια ηλικιωμένη σε καροτσάκι και στην τρίτη επιχείρηση μοιράζουν τρόφιμα, νερά φάρμακα και προμήθειες σε εγκλωβισμένους που δεν διατρέχουν κίνδυνο και δεν χρειάζεται να μεταφερθούν ωστόσο δεν είχαν πρόσβαση στα συγκεκριμένα απαραίτητα αγαθά !!!

Δείτε το video…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ