Αρχική » Grid with Sidebar » Κάμερα καταγράφει λύκο να τρέχει με περισσότερα από 70χλμ την ώρα…VIDEO

Κάμερα καταγράφει λύκο να τρέχει με περισσότερα από 70χλμ την ώρα…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε ρουτίνα και καθημερινό φαινόμενο τείνουν να εξελιχθούν οι επιθέσεις, τα τροχαία και οι εμφανίσεις των “σπάνιων” λύκων σε όλη την χώρα και μάλιστα όλο και πιο κοντά ή και εντός χωριών και πόλεων.

SVESTONOF

ΝΕΑ εμφάνιση και καταγραφή λύκου έγινε προχτές 14/02/23 ελάχιστα μέτρα έξω από το χωριό της Βλάστης στην Κοζάνη από διερχόμενο συνάδερφο οδηγό ο οποίος μας έστειλε και το παρακάτω βίντεο.

Ο Κώστας λέει χαρακτηριστικά : ” Όταν τον είδα ήταν στην αρχή ενός χωρίου, της Βλάστης περίπου στα 50 μέτρα από τα πρώτα σπίτια, άρχισε να τρέχει μέχρι να αρχίσω να τραβάω το βίντεο είχε φτάσει περίπου 200 μέτρα από το χωριό. Από όσο πρόλαβα να δω το κοντέρ με μια γρήγορη ματιά, πήγαινε πάνω από 75 χλμ.

Άλλη φορά, παλιότερα, είχα βρει λύκους και μέσα στα δύο χωριά, στην Βλάστη και στο Σισάνι απλά δεν πρόλαβα να βγάλω βίντεο. Έχω ζώα και είμαι και κυνηγός αυτό που γίνεται τελευταία δεν το ξανά είδαμε ποτέ, ορμάνε ενώ τους βλέπουμε, φωνάζουμε και τίποτα, απλά δεν μας φοβούνται !!!

Πριν λίγο καιρό έφαγαν άλλο ένα κυνηγόσκυλο, από τα πολλά που έχουμε χάσει εδώ γύρω. Ο συνάδελφος κυνηγός το άκουσε έριχνε συνεχώς στον αέρα μέχρι να φτάσει κοντά αλλά δεν το έσωσε, το φάγανε και με τόση φασαρία δεν φοβούνται, είναι πολύ επικίνδυνα πλέον εδώ και επίσης έχουμε πάρα πολλές ζημιές σε κοπάδια, ενώ τρώνε ακόμα και τα τσοπανόσκυλα. Επιτακτική η ανάγκη να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα από την πολιτεία.”

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ