Αρχική » Grid with Sidebar » Κ.Σ. Φιλιατών : Συμμετοχή στον εμβολιασμό κατά της λύσσας

Κ.Σ. Φιλιατών : Συμμετοχή στον εμβολιασμό κατά της λύσσας

by iHunt
Αξιολόγηση των εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Κ.Σ. Φιλιατών : Συμμετοχή στον εμβολιασμό κατά της λύσσας

Αγαπητοί φίλοι κυνηγοί,

SVESTONOF

Η 17η φθινοπωρινή διαδικασία εμβολιασμού κατά της λύσσας σε κόκκινες αλεπούδες ολοκληρώθηκε με επιτυχία, και τώρα είμαστε έτοιμοι για τη δεύτερη φάση του προγράμματος. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, καλούμε όλους τους κυνηγούς να συμμετέχουν ενεργά για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων. Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη για να διασφαλίσουμε ότι η προστασία των αλεπούδων από τη λύσσα είναι αποτελεσματική και διαρκής.

Στη φάση αυτή, η κύρια απαίτηση είναι η αποστολή δειγμάτων από αλεπούδες στις κτηνιατρικές υπηρεσίες για περαιτέρω αξιολόγηση. Τα δείγματα αυτά θα βοηθήσουν στην εκτίμηση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων κατά της λύσσας και θα συμβάλουν στην βελτίωση της υγείας των αλεπούδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Φθιώτιδα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού κυνηγόσκυλου από γκρεμό 50 μέτρων

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το έγγραφο από τη “Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής,” το οποίο περιέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δράση αυτή. Θα βρείτε πληροφορίες για το πώς να προετοιμάσετε τα δείγματα και πώς να τα αποστείλετε στις αρμόδιες αρχές.

Επίσης, σας επισυνάπτουμε το έγγραφο που θα χρειαστείτε για την αποστολή του δείγματος. Παρακαλούμε ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το έγγραφο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε δείγμα που αποστέλνεται στην κτηνιατρική υπηρεσία θα επιβραβεύεται με 50€, ως αναγνώριση της συμβολής σας στην προστασία των αλεπούδων και της υγείας τους.

Για την περιοχή του Νομού Θεσπρωτίας, χρειάζονται συνολικά 59 δείγματα. Κάθε δείγμα που στέλνετε είναι σημαντικό, και η συνεισφορά σας θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου αυτού.

Συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία αυτή, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αφοσίωση και τη στήριξή σας στον κυνηγετικό σύλλογό μας και στη φροντίδα της φύσης.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση. Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική προστασία στις αλεπούδες και να διατηρήσουμε την υγεία τους.

Με εκτίμηση,
Κυνηγετικός Σύλλογος Φιλιατών “Άρτεμις”


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ