Αρχική » Grid with Sidebar » Κ. Σ. Ελασσόνας : Σήμανση οδικού δικτύου για συχνή κυκλοφορία άγριων ζώων

Κ. Σ. Ελασσόνας : Σήμανση οδικού δικτύου για συχνή κυκλοφορία άγριων ζώων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Για μια ακόμα φορά η συνεργασία του Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας μας με το Δασαρχείο Ελασσόνας και τον Προϊστάμενο αυτού κ.Αναστοπουλο Χρήστο ήταν άμεση και αποτελεσματική.

SVESTONOF

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου της επαρχίας Ελασσόνας από την συχνή διέλευση αγριόχοιρων-λύκων και άλλων άγριων ζώων.

Τα τροχαία ατυχήματα αρκετά. Ως δέκτες έντονων παραπόνων για συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου, κατασκευάστηκαν από το Δασαρχείο Ελασσόνας και θα τοποθετηθούν από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ελασσόνας 50 πινακίδες ώστε ο διερχόμενος οδηγός να ενημερώνεται και να ελαττώνει την ταχύτητα του .

Ταυτόχρονα κατασκευάστηκαν και πινακίδες για να τοποθετηθούν στα Καταφύγια Άγριας Ζωής της εδαφικής μας αρμοδιότητας που δεν έχουν επαρκή σήμανση(δύο εναπομείναντα όσο αφορά την σήμανση Καρυά και Μητρουνα-Παπαμαγουλα) και τα όρια αυτών δεν έχουν οριστεί με σαφήνεια.

Οποιος επιθυμεί να  υποδείξει ώστε να τοποθετούν πινακίδες σε κάποιο σημείο συχνής διέλευσης άγριων ζώων μπορεί να τηλεφωνήσει στο 6979774563.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ