Αρχική » Grid with Sidebar » Κ.Σ. Αργους : Γενική συνέλευση με αρχαιρεσίες στις 8 Μαϊου

Κ.Σ. Αργους : Γενική συνέλευση με αρχαιρεσίες στις 8 Μαϊου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος ‘Άργους με την απόφαση υπ.αριθ 5/14-3-2022 του Δ.Σ. σε εφαρμογή των άρθρων 6-7-9-26 καλεί όλα τα μέλη του που ειναι ταμειακός εντάξει και έχουν δικαίωμα να μετέχουν στην τακτική Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες η οποία θα γίνει στα γραφεία του Κυνηγετικού στην οδό Καρπετοπούλου 35 στο ‘Αργος τήν Κυριακή 1 Μαϊου και ώρα 9.30 π.μ. με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων για τον COVID 19.

SVESTONOF

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1) Εκλογή Προέδρου Γ.Σ.
2) Ανάγνωση έκθεσης ελεγκτικής επιτροπής.
3) Πεπραγμένα-Απολογία Διοικητικού Συμβουλίου.
4) Εγκριση Απολογισμού 2021 Προϋπολογισμού 2022
5) Εισηγήσεις προτάσεις μελών
6) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
7) Αρχαιρεσίες.

Επίσης καλεί όσα από τα μέλη του Συλλόγου είναι ταμειακός εντάξει και πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις του άρθρου 9 παρ.2 του καταστατικού και επιθυμούν να λάβουν μέρος ως υποψήφιοι για το Δ.Σ. και την ελεγκτική επιτροπή όπως υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας μαζί με υπεύθυνη δήλωση μέχρι και τις 15 Απριλίου καθημερινός εκτός Κυριακής στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου από 19.00 εως 20.30.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 8 Μαϊου την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα. Βάση του άρθρου 7παρ.7 η Γενική Συνέλευση θα θεωρηθεί εν απαρτία με όσα μέλη θα είναι παρόν.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ