Αρχική » Grid with Sidebar » Ηράκλειο: Έβαλε τον σκύλο να δαγκώσει τη μητέρα της, ύστερα από άγριο τσακωμό!

Ηράκλειο: Έβαλε τον σκύλο να δαγκώσει τη μητέρα της, ύστερα από άγριο τσακωμό!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η 50χρονη γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία τόσο σε βάρος της κόρης όσο και του συζύγου της – Η 32χρονη κόρη αναζητείται από τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικής βλάβης

SVESTONOF

Την πρωτοφανή κακοποίηση που υπέστη από την ίδια της την κόρη που διέταξε τον σκύλο της να την δαγκώσει, κατήγγειλε στην Αστυνομία μια 50χρονη από περιοχή του Ηρακλείου! Μάλιστα, η γυναίκα αποφάσισε να καταγγείλει και τον σύζυγό της για παλιότερο περιστατικό κακοποίησης!

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 50χρονη διαπληκτίστηκε την Παρασκευή με την 32χρονη κόρη της που κατοικούν στο ίδιο σπίτι, αλλά ξαφνικά εκείνη την άρπαξε από τα μαλλιά και τα τράβηξε με δύναμη, ενώ της επιτέθηκε και ο σκύλος της που την δάγκωσε τραυματίζοντάς την! Η άτυχη γυναίκα υπέβαλε μήνυση και στον 59χρονο σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι την είχε χτυπήσει τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν την 32χρονη κόρη της που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη, αλλά δεν την βρήκαν και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με τις ίδιες κατηγορίες που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ