Αρχική » Grid with Sidebar » IPSC Ένας θρύλος γιεννιέται : Beretta 92X PERFORMANCE…VIDEO

IPSC Ένας θρύλος γιεννιέται : Beretta 92X PERFORMANCE…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το 92X Full Size μεταφέρει την αποδεδειγμένη αξιοπιστία της σεβαστής οικογένειας 92FS στο επόμενο επίπεδο. Ενσωματώνοντας νέα καθολικά εργονομικά χαρακτηριστικά, όπως νέες λαβές για να ταιριάζουν στις περισσότερες ανάγκες των σκοπευτών. Αυτά τα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με τα στρατιωτικού τύπου σκοπευτικά , τον ενισχυμένο έλεγχο ανάκρουσης και την έυκολη τοποθέτηση των γεμιστήρων έχουν ως αποτέλεσμα ένα ασυμβίβαστο πιστόλι το οποίο κατασκευάστηκε για πρωταθλητισμό κυρίως για το αγώνισμα της πρακτικής σκοποβολής .

SVESTONOF

92Χ: Η ​​ΕΞΕΛΙΞΗ

Με το πιστόλι 92X, η Beretta δημιούργησε ένα συνδυασμό όλων των καλύτερων χαρακτηριστικών από την 92FS πλατφόρμα και που οι σημερινοί σκοπευτές προτιμούν σε ένα πιστόλι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού.

Μοντέρνα χαρακτηριστικά

Από τις λεπτές λαβές σε στυλ Vertec και την ασφάλεια που είναι μετατρέψιμη από την ασφάλεια-decocker (F) σε decocker-only (G), το 92Χ διαθέτει επίσης πιο μεγάλη υποδοχή για τον γεμιστήρα έτσι ώστε ο αθλητής να μην χάνει χρόνο γιατί το 92X σχεδιάστηκε για να προσφέρει την απόδοση που απαιτούν οι σύγχρονοι σκοπευτές. Εν ολίγοις, αυτό το πιστόλι do-it-all έχει σχεδιαστεί για να είναι τέλειο για οποιαδήποτε χρήση, συμπεριλαμβανομένης της οικιακής και προσωπικής άμυνας, του ανταγωνισμού και στα αγωνίσματα της σκοποβολής. Η σκανδάλη και η επαναφορά της είναι επίσης ρυθμιζόμενη έτσι ώστε να μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σκοπευτή.

VERTEC- Λεπτή λαβή και πιο γρήγορη κατάδειξη

Η κάθετη λαβή στυλ Vertec του 92X προσφέρει δύο πολύ σημαντικά οφέλη. Η κάθετη διαμόρφωσή του επιτρέπει στους σκοπευτές με μικρότερα χέρια να βρουν μια πιο φυσική πρόσφυση με το πιστόλι σε σύγκριση με μια παραδοσιακή σειρά 90 .

Ευελιξία και εύκολη πρόσβαση

Ένα από τα πιο εμφανή πλεονεκτήματα του 92X έκτός από το πλαίσιοVertec είναι και τα εργονομικά χαρακτηριστικά του όπλου τα οπο΄θα βοηθάνε τον σκοπευτή να πιάσει καλύτερα το όπλο οπότε να ρίξει και καλύτερα. Τ εμπρόσθιο σκοπευτικό μπορεί να αφαιρεθεί έυκολα εφόσον ο χρήστης θέλει να τοποθτήσει ένα συμβατό σκοπευτικό δικής του επιλογής. Επιπλέον, μια ποικιλία επιλογών αξεσουάρ είναι δυνατή χάρη στην ενσωματωμένη ράγα Picatinny 3 υποδοχών που βρίσκεται μπροστά από την σκανδαλοθήκη , η οποία επιτρέπει την εύκολη προσάρτηση μιας ποικιλίας φακών, συσκευών λέιζερ (όπου επιτρέπεται) και άλλων.

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Το 92X σχεδιάστηκε για χρήση σε όλες τις καταστάσεις, για πρωταθλητισμό αλλά και άμυνα. Για το λόγο αυτό, η Beretta έχει κατασκευάσει έτσι την θποδοχή του γεμιστήρα στη λαβή του όπλου έτσι ώστε να είναι εφικτές οι γρήγορες αλλαγές και να μπορούν να εκτελούνται γρήγορα και εύκολα με το ένα χέρι, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Το κουμπί απελευθέρωσης γεμιστήρα είναι επίσης πιο μεγάλο έτσι ώστε να γινονται πολύ γρήγορα ο αλλαγές εκεί που το κάθε δευτερόλεπτο μετρά και μπορεί να δώσει την νίκη ακόμη και όταν φοράτε γάντια. Και το 92X είναι χαμηλής συντήρησης χάρη στα αποδεδειγμένα σχεδιαστικά στοιχεία της σειράς 90, και την αποσυναρμολόγηση χωρίς εργαλεία. Το 92X θα σας προσφέρει πάντα το απόλυτο πιστολι της σειράς 92 με τα 500 χρόνια εμπειρίας εξυπηρετώντας τις ανάγκες των σκοπευτών σε όλο τον κόσμο.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ