Αρχική » Grid with Sidebar » ΗΠΑ: Ταχυδρόμος κατηγορείται για θανάσιμη επίθεση σε γαλοπούλα

ΗΠΑ: Ταχυδρόμος κατηγορείται για θανάσιμη επίθεση σε γαλοπούλα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Για θανάσιμη επίθεση σε μια… άτακτη γαλοπούλα κατηγορείται ταχυδρόμος στην πολιτεία της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Σακραμέντο, με τις αρχές να το διερευνούν ενδελεχώς σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα Άγριας Ζωής.

SVESTONOF

Όλα συνέβησαν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, όταν ένας ταχυδρόμος προσπάθησε να κάνει μια παράδοση στην πόλη Σακραμέντο. Εκεί, ο άνδρας βρέθηκε με μία επιθετική γαλοπούλα και επιχειρώντας να την απωθήσει, με ένα κοντάρι που είχε πάρει από το αυτοκίνητο παραδόσεων, την τραυμάτισε θανάσιμα.

Μάρτυρες στο περιστατικό ήταν αρκετοί άνθρωποι που έμεναν κοντά στο σπίτι, όπου έπρεπε να γίνει η παράδοση. Κάποιοι κάλεσαν τις Αρχές και φιλοζωικές οργανώσεις, καταγγέλλοντας ότι ο ταχυδρόμος τραυμάτισε θανάσιμα την γαλοπούλα.

Η ταχυδρομική εταιρεία από την πλευρά της, με ανακοίνωσή της, δήλωσε ότι συνεργάζεται με τις Αρχές και το υπουργείο Ψαριών και Άγριας Ζωής, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για το περιστατικό. «Αυτή τη στιγμή ξεκινάμε μια ενδελεχή έρευνα» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στην ανακοίνωση της, η ταχυδρομική εταιρεία αναφέρει επίσης ότι δεν είναι πρώτη φορά που υπάρχουν αναφορές ότι στην περιοχή υπάρχουν ανεξέλεγκτες γαλοπούλες που δημιουργούν προβλήματα στους ταχυδρόμους τους, κατά την διαδικασία των παραδόσεων.

Με πληροφορίες από New York Post


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ