Αρχική » Grid with Sidebar » Ιωάννινα: Θανατηφόρα επίθεση τσοπανόσκυλων σε κυνηγόσκυλο

Ιωάννινα: Θανατηφόρα επίθεση τσοπανόσκυλων σε κυνηγόσκυλο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε πολίτης στο Πολύδωρο του Δήμου Ζίτσας όταν χθες το μεσημέρι το κυνηγόσκυλό του δέχθηκε άγρια επίθεση από ανεξέλεγκτα τσοπανόσκυλα σε απόσταση από το στάβλο πάνω από 5-7 χιλιομέτρων με αποτέλεσμα το ζώο να καταλήξει ….

SVESTONOF

Όπως επισημαίνει στο μήνυμά του στο epirus-tv-news.gr ο ιδιοκτήτης του άτυχου σκύλου παρά το γεγονός ότι στον εν λόγω πολίτη έχουν γίνει αρκετές συστάσεις προκειμένου να μεριμνήσει για τα τσοπανόσκλυλά του ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κάποιας επίθεση , το γεγονός ότι αυτές δεν εισακούστηκαν είχε δυστυχώς ως αποτέλεσμα το θλιβερό αυτό περιστατικό ….

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ιδιοκτήτης κυνηγόσκυλου βρίσκεται σε αυτή την τραγική θέση αφού κατά καιρούς έχουν αναφερθεί ανάλογα περιστατικά τόσο στην Ήπειρο όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας είτε μετά από επίθεση τσοπανόσκυλων είτε μετά από επίθεση λύκων .

Το ζητούμενο είναι πως μπορεί να σταματήσει αυτό και πως επιτέλους θα πάψουν να βρίσκουν τραγικό θάνατο τα συμπαθέστατα αυτά τετράποδα….

Πηγή :epirus-tv-news.gr

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ