Αρχική » Grid with Sidebar » Ιωάννινα: Σαν από θαύμα σώθηκε 70χρονος ύστερα από δάγκωμα οχιάς – Σωτήρια η αντίδραση των γιατρών

Ιωάννινα: Σαν από θαύμα σώθηκε 70χρονος ύστερα από δάγκωμα οχιάς – Σωτήρια η αντίδραση των γιατρών

by iHunt
Ιωάννινα: Σαν από θαύμα σώθηκε 70χρονος ύστερα από δάγκωμα οχιάς - Σωτήρια η αντίδραση των γιατρών

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Καταλυτική ήταν η αντίδραση των γιατρών σε περιστατικό δαγκώματος από οχιά, καθώς κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του θύματος κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

SVESTONOF

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής (26/5), όταν ένας 70χρονος άνδρας έφτασε στο Κέντρο Υγείας Δερβιζιάνων σε κωματώδη κατάσταση, έχοντας δεχθεί δάγκωμα από οχιά στο αριστερό του χέρι. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο ηλικιωμένος υπέστη αλλεργικό σοκ μετά το δάγκωμα και όταν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας είχε πλήρη απώλεια αισθήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Η ανατομία ενός δαγκώματος – Τι συμβαίνει με τις επιθέσεις σκύλων στη Θεσσαλονίκη

Ο γιατρός που εφημέρευε στο Κέντρο Υγείας, καθώς και η νοσηλεύτρια επέδειξαν εξαιρετική αφοσίωση και υπερπροσπάθεια για να κρατήσουν τον άνδρα στη ζωή. Για περίπου μισή ώρα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν ζωντανό, κάτι που τελικά κατάφεραν.

Ο ηλικιωμένος σταδιακά ανέκτησε τις αισθήσεις του, ενώ στο μεταξύ είχε κληθεί μονάδα του ΕΚΑΒ, η οποία έφτασε στο Κέντρο Υγείας για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Ο 70χρονος παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο, έχοντας όμως κερδίσει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή του.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ