Αρχική » Grid with Sidebar » Ιμπραΐμοβιτς: Πανό κατά του Ζλάταν απο φιλοζωική οργάνωση

Ιμπραΐμοβιτς: Πανό κατά του Ζλάταν απο φιλοζωική οργάνωση

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Πανό κατά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από φιλοζωική οργάνωση έξω από το γήπεδο στη Βερόνα – Τον κατηγορούν ότι σκοτώνει σπάνια ζώα.

SVESTONOF

Μια ομάδα ακτιβιστών ανέρτησε το βράδυ της Παρασκευής στη Βερόνα (θα παίξει με την Μίλαν) πανό κατά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με το οποίο τον κατηγορούν ότι σκοτώνει σπάνια ζώα.

Το πανό έγραφε για τον Σουηδό επιθετικό: «Ο Ίμπρα σκοτώνει ζώα. Ο αθλητισμός δεν σβήνει τη μυρωδιά».

Σε σημείωμα της φιλοζωικής ένωσης αναφέρονται τα εξής: «Ο Ιμπραΐμοβιτς έλαβε άδειες για να σκοτώσει τα πιο σπάνια ζώα, συμπεριλαμβανομένου ενός λιονταριού, αγόρασε ένα νησί στη Βαλτική για να το μετατρέψει σε αποκλειστικό χώρο για τη δραστηριότητά του.

Το να σκοτώνει είναι η μεγαλύτερη απόλαυση, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, η οποία είναι επίσης κυνηγός. Ο Ίμπρα είναι ένα υποκείμενο που σκοτώνει αισθανόμενα όντα για διασκέδαση, που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου δεν το γνωρίζουν ή το έχουν ξεχάσει, οπότε φροντίσαμε να το θυμηθούν».

Η φιλοζωική που το υπογράφει είναι η «CentoPerCento Animalisti» και αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα του 2021 ο Ζλάταν είχε σκοτώσει ένα λιοντάρι στη Νότια Αφρική το 2014.

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ