Αρχική » Grid with Sidebar » Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη ανάμεσα στους τραυματίες στα Τέμπη

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη ανάμεσα στους τραυματίες στα Τέμπη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Συγκλονισμένη για όλα όσα βίωσε κατά την διάρκεια της σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη, η Χανιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια της σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη, το όνομα της οποίας έχει καταγραφεί μεταξύ των τραυματιών του δυστυχήματος με τους δεκάδες νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες.

SVESTONOF

Όπως αναφέρει στο protothema.gr, η 23χρονη πρωταθλήτρια είναι καλά στην υγεία της και το μόνο που την ταλαιπωρεί είναι ένα διάστρεμμα που έπαθε κατά την σύγκρουση:

«Δεν θέλω να πω πολλά μόνο ότι είμαι καλά. Ένα διάστρεμμα έπαθα και τίποτε άλλο».

Η νεαρή κοπέλα εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει όλα όσα συνέβησαν χθες αργά το βράδυ. Η πρωταθλήτρια επιβιβάστηκε από τον σταθμό της Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Σε στόρι που ανέβασε στο Instagram, η πρωταθλήτρια κάλεσε τον κόσμο να δώσει αίμα για τους τραυματίες.

«Ευχαριστώ πολύ όσους με παίρνουν τηλέφωνο και μου στέλνουν μηνύματα. Δεν θέλω να είμαι αγενής, δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Είμαι καλά, πολύ καλύτερα από άλλους πιο άτυχους. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ δώστε αίμα για τους τραυματίες του ατυχήματος» έγραψε.

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ